Kövessen minket a Facebookon!

A Meta fejleszti a hívást ösztönző hirdetéseket

A Meta ezentúl lehetővé teszi a visszahívás kérését a Facebook és az Instagram hirdetéseiben, ezzel is segítve a vállalkozásokat és az ügyfeleket. Mindenki időt spórol majd a frissítéssel.


Callback a Messengeren


A cégek így is sokat zsonglőrködnek az idejükkel, és nem mindig van idejük felvenni a telefont. Nemcsak a vállalkozók tudják így jobban beosztani az idejüket, a potenciális ügyfelek sem vesztik el az érdeklődésüket, ha foglalt vagy nem elérhető a megadott telefonszám. Az érdeklődőknek azt a terhet is leveszi a vállukról a frissítés, hogy emlékezniük kelljen egy tennivalóra. Helyettük a brandeknek kell számontartaniuk a hívások kérését.

A visszahívást a Messengeren keresztül lehet majd kérni, egyelőre bizonyos kiválasztott vállalkozásokkal teszteli a Meta az új funkciót.


Telefonálj böngészés közben


A Meta egy alkalmazáson belüli hívási opciót is tesztel, mely közvetlenül a hívásra ösztönző hirdetésből teszi lehetővé a telefonálást, anélkül hogy a böngészést abba kellene hagynia a felhasználónak. Így az érdeklődők telefonálás közben rákereshetnek a kapcsolódó tartalmakra, fontos információkra.

Vedd figyelembe a célközönséged életkorát, amikor hívást ösztönző hirdetésben gondolkodsz, hiszen a fiatalabb generáció már jobban hozzá van szokva az indirektebb kommunikációhoz, például az üzenetküldéshez. A középkorúak és idősebbek viszont biztosan szívesen élnek majd a lehetőséggel.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média