Kövessen minket a Facebookon!

Új videós funkció érkezik az Instagramra

Folyamatosan futnak a tesztek az Instagram szerverein az újabb funkciókra. Ezúttal egy videós lehetőség bontogatja szárnyait, amivel könnyebben megtalálhatod majd azokat a tartalmakat, amiket keresel. A funkcióért már többször is szót emeltek a felhasználók és most talán meg is kaphatják hamarosan.

A funkció az IGTV-s videóknál egyébként már elérhető, ahogy más közösségi média platformokon is. Most pedig a többi videós tartalomnál is lehetőség lesz specifikus keresésre, ami lehetővé teszi a videón belüli kereséseket.


Mit tud az új funkció?


A feltöltött tartalmak önmagukban természetesen kereshetőek voltak eddig is. Ugyanakkor most ez kibővül azzal a lehetőséggel, hogy a tartalmon belül is megtalálhatóvá válnak specifikus momentumok, amire eddig az Instagramon nem volt lehetőség.

Hogy mindez mennyire hasznos a platformra feltölthető egyperces videóknál, az kérdéses. De ez is egyike azoknak a lehetőségeknek, amelyekre már régóta várnak a felhasználók, mivel a használatukhoz már hozzászoktak a többi felületen.


Hol tart a fejlesztés?


Arról, hogy mennyit kell még várni a funkció elkészültére, pontos információk még nincsenek. A kikerült videókból viszont egyértelműen kiderül, hogy talán nincs olyan messze a végső verzió, amit végül a kezünkbe foghatunk az Instagram egyik frissítésével együtt.

Mi csak remélni tudjuk, hogy ez a frissítés minél hamarabb elérhet a nagyközönséghez és további hasznos kiegészítések is követik majd.

Kövesd a Szubjektív Média blogját, és lájkold be a Facebook oldalunkat, hogy mindig hallhasd a legfrissebb és legropogósabb közösségi média híreket! Segítségre lenne szükséged a közösségi média oldalaidhoz? Akkor itt kereshetsz fel minket.


Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média