Kövessen minket a Facebookon!

Megérkezik a vásárlás funkció Instagramra

Tulajdonképpen csak idő kérdése volt, hogy mikor gazdagodik a képmegosztó is ezzel a hasznos funkcióval, ami lehetővé teszi az alkalmazáson belüli vásárlásokat. Ez az idő most eljött, bár még egyelőre csak a béta verziója él.

A Checkout névre hallgató új lehetőség nem csak arra ad lehetőséget, hogy eladd a termékeidet a közösségi médián keresztül, de a hirdetésekhez is további segítséget nyújt majd. Mutatjuk is, hogy hogyan fog mindez megvalósulni.


Checkout on Instagram


A Checkout-on keresztül azoknak, akik szeretnének eladni az Instán lehetőségük lesz product taget elhelyezni a képeiken. A vásárlónak elegendő a tagre kattintania, amelyen keresztül elérhető a Checkout on Instagram opció, ahol megadhatóak a szállítási információk és fizetni is lehet.

Ez abban különbözik az eddigi vásárlásoktól, hogy azok az alkalmazáson kívülre irányítottak. A Checkout viszont az appon belül teszi lehetővé, hogy a vásárlásokat lebonyolíthassák a felhasználók.


A fejlesztők gondolnak a biztonságra is


A felületen a felhasználók megadhatnak egy PIN-kódot is, ami nélkül a vétel nem bonyolítható le. Ez azt hivatott biztosítani, hogyha a telefon vagy a hozzáférés illetéktelen kezekbe kerülne, a tulajdonos ne találhassa magát kellemetlen helyzetben, amiért a kontójára vásárolgat valaki.

Jelenleg, a tesztidőszak alatt a különböző márkák csak meghívásos alapon kerülhetnek be az új rendszerbe. Arról, hogy mikor lesz mindenki számára elérhető és hogy kik kerülhetnek majd be az eladók soraiba még nincsenek elérhető információk.

Ha nem boldogulsz a közösségi média oldalaid kezelésével vagy csak nincs időd rá, bízd ránk a feladatot! Csapatunk rutinosan mozog a social mediában és segítünk sikerre vinni a vállalkozásodat.


Forrás: buzzfeednews.com


Szubjektív Média