Kövessen minket a Facebookon!

Az Instagram új matricákat tesztel, amelyek felpezsdítik a posztjainkat

Az Insta kitesz magáért frissítések terén: a tesztelés alatt álló Backdrop matricával kedvünkre változtathatjuk majd a hátteret, a Get Orders matricával pedig közvetlenül a posztból a rendeléshez irányíthatjuk a közönségünket.


Légy bárhol, vagy egyszerre több helyen


Az Insta egyik új, tesztelés alatt álló matricájával alternatív hátteret lehet majd választani a posztokhoz és a sztorikhoz, ami szuper marketinglehetőségeket rejt magában. A Backdrop matrica nagyjából a fordítottja a korábbi Cutout matricának, amivel a fő elemet lehetett kivágni, és más posztokban felhasználni.
A Backdroppal bármilyen kép hátterét lecserélhetjük majd, ami nagy segítség, ha szeretnénk több verziót létrehozni a posztból, vagy szeretnénk gyorsan hozzányúlni egy friss témához.
Az még nem világos, hogy mindenki számára elérhető lesz-e a matrica, vagy csak az üzleti oldalak használhatják-e majd, és hogy mikor élesedik, mindenesetre nagyon várjuk ezt a hasznos kiegészítő szerkesztőfunkciót.


Senkit sem kell váratni a rendeléssel


A másik matrcia a Get Orders arra lesz jó, hogy in-stream terméket hozzunk létre, és csatoljuk egy poszthoz a feedünkben vagy egy sztorinkban, így azonnali reakcióra számíthatunk majd a követőinktől.
Tulajdonképpen ez egy egyszerűsített termékcímkézés, ami új eszköze lehet a rendelésgenerálásának az Insta-tartalmakból.

Ha szeretnél többet megtudni az Insta tesztelés alatt álló matricáiról, kattints!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média