Kövessen minket a Facebookon!

Új marketinglehetőségek a LinkedIn-en!

A LinkedIn nemrégiben 3 új útmutatót tett közzé, amelyek kifejezetten arra mutatnak rá, hogyan maximalizálhatják marketing térhódításukat a platformon az erre pályázó márkák. Van ebben fantázia?!

Akárhogy is van, fontos látni, hogy egy népszerű és világhírű közösségi oldalról van szó, melynek résztvevői könnyen lehet, hogy a te vállalkozásodat is támogathatják valamilyen formában. Ezért most összefoglaljuk a márkaépítés, a LinkedIn reklám és a lead szerzés főbb jellemzőit az újdonságokat is beleértve.


Elkötelezettségben sztár a LinkedIn


Elvitathatatlan érdeme az oldalnak, hogy 722 millió felhasználójával és a – covid miatt csak – gyarapodó munkakeresők tömegei miatt egy felfutó pályán lévő, mégis stabil és már letisztult oldalról beszélhetünk. Az üzleti tevékenységre kész szakemberek keresleti-kínálati oldalai itt online, érintésmentesen érhetők el, tarthatják és építhetik kapcsolatukat.


Történeteket is megoszthatunk egy ideje


A Microsoft LinkedIn-en elindította az újratervezést, melynek keretein belül elérhetővé váltak a „Történetek”, akárcsak a Facebook, Instagram fiókokban népszerű beállítás. Ezzel egy jóval aktívabb, konverzációra hajlamos tömeget tudnak megmozgatni.


Építs egy erős márkát náluk is!


A nyilvánosan elérhető leírásokban nagyon sok dolgot láthatsz részletesen, ha érdekel érdemes átrágni mindegyiket. A brand építés leírásuk esetében a főbb témák között szerepel, a célcsoport meghatározása, az organikus megjelenés, a célkitűzések, a formátumválasztás.


Hirdess jobban a LinkedIn-en!


Hasonló gondolatmenet mentén haladva a hirdetésekkel kapcsolatos témában is több lépésre szedik a sikerhez vezető utat, és ezeket fejtik ki részletesen az igényes és részletes írásban.


Szerezz több lead-et!


Hogyan? Akárcsak a többi social media felületen, itt is leginkább a megjelenéssel, a figyelemfelkeltő tartalmakkal és persze jó kapcsolati hálóval tudsz közelebb kerülni a tűzhöz. Így, ha nem is direktben az ügyfeleidet, de az ajánlóidat, pártfogóidat, akár ingyenes reklámfelületet is találhatsz az oldalon magadnak!

Ha ezeket a szuper, és újonnan még ki is bővített funkciókat részletesen áttanulmányozod, a LinkedIn Marketing nagyon tájékozott szakértőjévé válhatsz egy kis gyakorlással.

Ha pedig valahol elakadnál vagy az online marketingben bárhol segítségre lenne szükséged, akkor fordulj hozzánk bizalommal!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média