Kövessen minket a Facebookon!

Új szelek fújdogálnak a Facebook üzleti oldalakon

Olyan újításokkal bővül a Facebook business oldala, amelyekkel még jobban tudod majd menedzselni a sajátodat. A közösségi oldal még arra is ügyel, hogy ne taglózzon le bennünket egyszerre a sok friss funkcióval, hiszen azok a következő hetekben fokozatosan kerülnek majd bevezetésre.

Aktiválásra buzdító gombok


Az Ajánlás, és a További információ gombon kívül ide tehető például a Rendelés, az Üzenetküldés, a Feliratkozás, vagy az Időpont foglalása gomb. Attól függően helyezheted el az akciógombokat, hogy milyen sablonod van az üzleti oldaladhoz. Ha még nem tetted meg, mielőbb pótold, hiszen hatalmas segítség a folyamatok mobileszközökön való optimalizálásához. Ezek a Call To Action (CTA) gombok a felhasználónak is nagyon előnyösek, hiszen sokkal rövidebb idő alatt érheted el a célod, mint ezelőtt.

Eseményed van a nagyérdemű számára? Add el gyorsan a jegyeket!


A mielőbbi értékesítésben segítségedre lesz a Jegyértékesítés funkció, így közvetlenül a Facebook oldaladról vehetnek tőled jegyeket az eseményedre.

Legyél jobban szem előtt!


Sok üzenetet kaptál eddig arra vonatkozóan, hogy pontosan mit is kínálsz, és hogy mennyibe kerülnek a szolgáltatásaid? Ezentúl sokkal láthatóbb módon jelenik meg a szolgáltatásaid listája, azok árai, és az aktuális ajánlatok.
Csak sejtjük: A Facebook legújabb tesztelési hulláma arra enged következtetni, hogy hamarosan eltűnik majd az üzleti felhasználók hírfolyamából a megosztás gomb, és a helyét az üzenet veszi át. Ha ez valóban így lesz, az biztos, hogy nem fog jót tenni az organikus eléréseknek, ráadásul hosszas üzenetváltásokat sejtet. Szóval ha eddig is megterhelő volt számodra a saját oldalad moderálása, várhatóan nem lesz könnyebb ezek után sem…
Mire vársz? Vedd te is használatba a Facebook legújabb funkcióit, és növeld a forgalmadat!
Nincs rá kapacitásod, hogy nap mint nap kövesd a Facebook legújabb funkcióit, és naprakészen üzemeltesd az oldaladat? Bízd csak ránk, értjük a dolgunkat! Igen, szeretném szakértőkre bízni a Facebook oldalam kezelését.
Kövesd a Szubjektív Média blogját, és lájkold be a Facebook oldalunkat, hogy mindig hallhasd a legfrissebb és legropogósabb közösségi média híreket!

Szubjektív Média