Kövessen minket a Facebookon!

Új lehetőség a hirdetők számára a Facebookon

Ahogy közeledik az év vége, a Facebook csapata is folyamatosan rukkol elő az újabb és újabb fejlesztésekkel. Ezúttal a hirdetőknek kedvez a felület, mivel a fejlesztői csapat már teszteli a keresőben megjelenő hirdetési funkciót, amit reményeink szerint hamarosan majd a nagyközönség számára is elérhetővé tesznek.

Ami azt illeti, a közösségi felületnek nem is árt némi vérfrissítés, hiszen az elmúlt hónapok biztonsági problémái után nem árt, ha megmutatják, hogy a szolgáltatásuk nagyon is működőképes. A keresésekben való hirdetés persze nem új fejlesztés, ám átesett egy kis ráncfelvarráson.


Így fog működni az új hirdetés


Habár eddig is létezett ez az opció, kétségtelen, hogy a Facebook csapata nem fektetett bele túl sok energiát. Most azonban ez végre megváltozik és így valódi lehetőségek nyílnak meg a hirdetők előtt a keresések közötti megjelenéssel.

A feladott hirdetések az alapján fognak felbukkanni a különböző felhasználók keresései között, hogy általában mi az, ami érdekli őket. Ezt a felület az aktivitások és keresések alapján fogja szűrni, így ha valaki gyakran érdeklődik például az elektronika iránt, akkor elektronikai témájú promóciókat fog látni.


Hogyan készíthetek hirdetést a keresésekre?


Mivel az új rendszerben a hirdetések a felhasználók érdeklődése alapján fog megjelenni számukra, ezért a megszokottal ellentétben ebben az esetben nem lehet majd keresőszavakat kiválasztani, amelyekre megjelenik a reklám. Megfelelő paraméterekkel így a releváns tartalmak között bukkan majd fel.

Továbbá a hirdetések mellett fel lesz tüntetve, hogy szponzorált tartalomról van szó, akárcsak az eredeti verzióban. A fejlesztés azonban még csak tesztelés alatt áll, így a végleges verzió még változhat, amíg mindenki számára elérhető lesz a Facebookon.

Pörgesd fel a forgalmadat a social mediában! Ha szakértőkre bíznád a felületeid kezelését, keress fel minket, otthonosan mozgunk a marketing és a közösségi média világában!


Szubjektív Média