Kövessen minket a Facebookon!

Új funkciók tűnnek fel a LinkedIn horizontján

A LinkedIn csapata sem sokáig ült a babérjain az évkezdést követően. Novemberben már számos új funkciót beharangoztak, amelyek most végre életre kelhetnek. Ezekkel a lehetőségekkel még átláthatóbbá válnak majd a különböző vállalatok és a munkakeresés is könnyebbé válhat.

Az egyik ilyen nagyszabású újdonság az értesítések területéről érkezik majd azok számára, akik még keresik álmaik munkahelyét. Ezen túlmenően pedig a különböző cégek oldalait böngészve még több információhoz juthatnak majd az érdeklődők, ami szintén a munkavállalást, valamint a partneri kapcsolatokat erősítheti.


Bővülő job alert


A munkákról szóló értesítés önmagában ugyan nem újdonság, ám új funkcióval gazdagodik. A Beállítások menüpont alatt a Job alerts bekapcsolásával amellett, hogy a felhasználók értesítést kapnak a meghirdetett állásokról, a hirdetők is tudomást szerezhetnek az érdeklődőkről.

Az a cég, amelyik a LinkedInen keresztül szeretne új alkalmazottat találni, a hirdetés kiírásakor egy listát kap azokról a felhasználókról, akik érdeklődnek a munkalehetőségeik iránt. Ennek köszönhetően a toborzók már előzetesen is felmérhetik a lehetséges jelentkezőket.


Betekintés egy vállalkozás életébe


A céges profilokon pedig egy új szekció is helyet kap, ami az ott dolgozók véleményét fogja a nagyközönség elé tárni. Ezeket a felhasználók automatikusan elérhetik majd a profil oldalán, így tájékozódhatnak az adott vállalkozás belső felépítéséről.

A LinkedIn automatikusan összefésüli a dolgozók nyilvános adatait, mint például, hogy mióta vannak a vállalatnál, milyen munkakörben és milyen képességekkel rendelkeznek. Ennek segítségével kialakulhat egy nagyobb kép az alkalmazottakkal szembeni elvárásokról.

Annyi már biztos, hogy ezeket a funkciókat minden oldalról érdemes lesz kihasználni, így még könnyebbé válhat majd a kapcsolatteremtés. A frissítés még nem elérhető minden régióban és minden rétegnek, de a LinkedIn csapata már dolgozik azon, hogy minél hamarabb eljuthasson mindenkihez.

Szeretnéd végre te is megmutatni magadat a közösségi médiában, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Keress fel minket és bízd ránk magad! Profi marketinggel és naprakész csapattal várunk rád.


Szubjektív Média