Kövessen minket a Facebookon!

Új hirdetési funkciókkal bővül a LinkedIn

Pár nappal ezelőtt jelentette be hirdetési algoritmusának megújulását a világ egyik legnagyobb üzleti közösségi portálja, a LinkedIn.

A hazánkban is egyre többek által használt hálón mostantól reklámjainkat a márkaismertség növelésére, konverziónövelésre, valamint az általunk feltöltött álláshirdetésekre való jelentkezők számának gyarapítására is fókuszálhatjuk.


Lassan egy éve folyamatos a fejlődés


2018 októberében jelentette be a LinkedIn, hogy fejlesztői sikeresen integrálták oldalukon a Google Campaign Manager által kínált lehetőségeket. Az újítás rengeteg lehetőség előtt nyitotta meg a kaput, amellett, hogy nem csak gyorsabbá, de hatékonyabbá is tette a hirdetők számára reklámjaik kezelését.

A fejlesztők azonban a siker után sem álltak meg egy szusszanásnyira sem. A közösségi platform csapata továbbra is azon dolgozik, hogy a hirdetési opciókat minél sokoldalúbbá és felhasználóbarátabbá tegye. Különösen fontos ez azok számára, akik pénzt fektetnek a vállalkozásuk LinkedIn-en történő promóciójába.


Három új lehetőség a nagyobb elérés érdekében


Az újítások bevezetése után hirdetéseinket három új kategóriára is kiélezhetjük. Ezek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy a LinkedIn-en megjelenő cégek hatékonyabban találják meg célközönségüket.

Az első új lehetőség a márkaismertség növelésében segít, és célirányosan arra fókuszál, hogy brand-ünk minél több felhasználó előtt váljon láthatóvá és minél szélesebb körben ismert legyen.

A második a hirdetési konverzió, vagyis az átkattintások számának hatékony növelése. Ha ezt az opciót választjuk, a korábbinál nagyobb lehetőségünk nyílik statisztikai adataink nyomon követésére és elemzésére is. Nem csak azt láthatjuk, hány felhasználó előtt jelent meg a hirdetésünk, de azt is, hányan kattintottak rá arra, hányan léptek interakcióba vele, ami által eljutottak a landing-oldalunkra vagy webáruházunk felületére.

A harmadik újítás azok számára lesz igazán hasznos, akik a LinkedIn adottságait arra szeretnék használni, hogy megbízható munkaerőt találjanak. Az algoritmus frissítése után az általunk feladott álláshirdetések a LinkedIn-es preferenciák alapján jóval nagyobb eséllyel jutnak ez azokhoz a felhasználókhoz, akik számára releváns lehet a meghirdetett, nyitott pozíciónk.

…és ez csak három a legutóbbi kiegészítések közül, amit a LinkedIn kampány-kezelője kínál.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha szakértő segítségre van szükséged közösségi média felületeid kezelésével kapcsolatban.

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média