Kövessen minket a Facebookon!

3 trend, ami jövőre is tarolni fog a közösségi médiában

Az online világ folyamatosan változik, és vele a trendek is hónapról hónapra alakulnak. Jósok ugyan nem vagyunk, de az idei év irányzatai alapján elég jó eséllyel tudunk tippelni arra, mik lesznek jövőre menő dolgok a közösségi média világában.


Tovább hódít az influencer marketing


Ha valamit sikerült 2019-ben megtanulnunk, az az, hogy influencerekkel szinte bármi eladható, ha megfelelően személyes köntösbe csomagoljuk azt.

A cégek nagy valószínűséggel jövőre sem fogják elengedni ezt a lehetőséget, és egyre kreatívabb ötletekkel, egyre személyre szabottabb kampányokkal fogják kihasználni a véleményvezérek által kínált publicitást.


Beindul a biznisz a közösségi oldalakon


Az elmúlt évtized egyik nagy slágerének a webáruházak elterjedése számított. Mostanában azonban úgy tűnik, a vásárlás egy újabb, ennél is kényelmesebb formája kezd berobbanni a köztudatba.

Egyre több platformon nyílik lehetőségünk a böngészés és a kapcsolattartás mellett az online vásárlásra is, ami egyáltalán nem véletlen. Az emberek ugyanis igen kényelmesek, és ha lehet, szeretnek mindent egy helyen, gyorsan elintézni.


A sztorik lesznek a hirdetők kedvencei


Már megszokhattuk, hogy a cégek minden lehetőséget megragadnak termékeik és szolgáltatásaik reklámozására. Nem csak az online magazinok hasábjairól köszönnek vissza a digitális hirdetések, de a hírfolyamunkban és videóinkba ékelve is természetes, hogy találkozunk velük. Nem csoda tehát, hogy a vállalatok megpróbálják egyre inkább kiaknázni az Instagram és Facebook sztorikban rejlő lehetőségeket is.

Az impulzusszerű, történetekben elhelyezett reklámok személyesebb és exkluzívabb hatást keltenek a fogyasztókban. Nem erőszakolják ránk magukat, éppen ezért úgy érezhetjük, hogy rájuk kell kattintanunk. Ha nem így teszünk, lehetséges, hogy egy kiváló ajánlatról fogunk lemaradni.

Ügyes húzás ez, melyet nagy valószínűséggel a jövőben egyre több vállalkozás fog majd alkalmazni.

Ha kell egy kis segítség oldalaid kezelésében, akkor keress minket!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média