Kövessen minket a Facebookon!

Így szerezhetsz még több követőt az Instagramon! I. rész

Úgy érzed, nem használod ki elég jól az Instagramban rejlő potenciált? Releváns és hűséges követőkre vágysz? Kövesd az alábbi bevált tippeket, és építsd tovább a fiókod!

Csatlakozz a Facebookhoz


A Facebook fiókot kapcsold össze az Instagrammal. A Facebook rajongóid így szabadon dönthetnek arról, hogy követnek-e az Instán, vagy sem. Ez a lépés gyors, és könnyű lendületet ad számodra a folytatáshoz.

Csak minőségi fotót ossz meg


Ne feledd, az Instagram vizuális célú közösségi média platform, tehát minél jobb minőségű képeket teszel ki, annál több kedvelőd, megjegyzésed, és követőd lesz. A fotó készítésének pillanatában legyen jó a megvilágítás, és használj profi fényképezőgépet (még ha az a telefonod is). Ha szuper a fotód, azt más oldalak is közzé tehetik a forrás megjelölésével, így még több potenciális követődhöz jut majd el a céged, terméked, szolgáltatásod híre. Tipp: a DSLR (tükörreflexes) vagy a mirrorless (tükör nélküli) kamera a lehető legjobb választás.

Lájkold mások fotóit, és kövess minél több profilt


Ha új vagy az Instagramon, vagy még nem igazán foglalkoztál vele, akkor első lépésként kezdj el követni más oldalakat, embereket, lájkolj ezerrel (de azért ésszel), különben senki sem veszi észre, hogy fenn vagy. Amikor így teszel, az emberek megnézik a profilod, és ha az számukra releváns, akkor biztosan követni fogják. Próbáld ki, te is meglepődsz majd, milyen nagy lesz a visszakövetési arány. Mielőtt követni kezdesz más oldalakat, beleértve a versenytársaidét is, vizsgáld meg, hogy: • aktív-e a fiókjuk • elkötelezettek-e a követőik • van-e az oldal és a követők között párbeszéd Amennyiben ezekre a kérdésekre igen a válaszod, érdemes követned az adott Instagram profilt.

Szólj hozzá!


Amikor követni kezdesz valakit, vagy lájkolod a fotóját, szólj is hozzá bátran, így könnyebben megragadsz az emlékezetében. Ugyan sok időbe telik, de hidd el, jó befektetés. Cikkünket folytatjuk! Bízunk benne, hogy a fenti trükköket alkalmazva te is beszámolhatsz majd a céges Instagram fiókod belobbanásáról. Ha nincs elég kapacitásod vele foglalkozni, de úgy érzed helye lenne az online marketing mixedben, keress minket. Dőlj hátra, és gyönyörködj abban, ahogyan napról napra nő a követői számod az Instagramon.

Szubjektív Média