Kövessen minket a Facebookon!

A Microsoft Audience Ads 6 termékfrissítéssel indította az őszt

A Microsoft legújabb termékfejlesztéseinek célja, hogy a hirdetők még vonzóbb kampányokat hozhassanak létre, és megtalálják a számukra legideálisabb közönséget a lehető legkevesebb energiabefektetéssel.


A fejlesztések 6 pontban


  • Új piacok:

58 új piaci területen elérhető a Microsoft szolgáltatása, a világon 187 piacon összesen.

  • Alkalmi játékok bővítése:

A Microsoft új helyeken teszi elérhetővé az Audience Adset: a kezdőoldalon, a menüben, az alapértelmezett játékok kezdőképernyőin. Jelenleg csak a Treasure Hunton és a Jigsaw-n jelenik meg, de 2024-re minden Casual Game-en szeretnék elérhetővé tenni.

  • A Microsoft 365 bővítése:

A tervek szerint az ingyenes fogyasztói verziót új piacokon vezeti be az Egyesült Államokban a Microsoft. A techóriás ezután januárban tovább terjeszkedik az EU-ban az Androidon.

  • Prediktív célzás:

A releváns, értékes közönség azonosítását mesterséges intelligencia fogja végezni, így a hirdetők olyan emberekhez is eljuthatnak, akik eddig kimaradtak a látókörükből.

  • Videó- és CTV-hirdetések

A videó- és Connected TV hirdetéseket nemrég vezették be, melyek megjelennek a Microsoft oldalain, partnereinek platformjain és a Microsofthoz kapcsolódó TV-kben az USA-ban (Microsoft Start, MSN, CNN, Hulu, The Washington Post, The Wall Street Journal, People stb.).

  • Új, AI ajánlattételi stratégiák:

A Microsoft két új automatikus ajánlattételi stratégiát vezetett be annak érdekében, hogy „a hirdetők minimális erőfeszítéssel elérjék célközönségüket”, az egyik a Maximize conversion, a másik a Target CPA. Ezek egyelőre tesztfázisban vannak, és a következő egy hónapban válnak elérhetővé.


Ráadás: vertikális hirdetések


A Microsoft kiterjeszti a vertikális hirdetéseket a keresési partnerhálózatukra, hogy lehetővé tegye a hirdetők számára reklámjaik hatásának kiszélesítését, például a hitelkártya- és ingatlanpromóciós hirdetések bevezetését, valamint a meglévő ajánlatokat, például az Automotive & Tour and Activities hirdetést.

A Microsoft Audience Ads segítségével megcélozhatjuk ideális közönségünket az alapján, ahogyan a Microsoft értelmezi az érdeklődési köreiket és a vásárlási szándékra utaló jelzéseiket. A jó minőségű, több eszközön megjeleníthető hirdetések olyan oldalakon jelennek meg, mint az MSN, a Microsoft Edge (a Microsoft böngészője) és az Outlook.com.

Forrás: searchengineland.com


Szubjektív Média