Kövessen minket a Facebookon!

Mostantól az Insta-követők is lehetnek célcsoport a Facebook és az Insta hirdetési kampányaiban

Eddig nem lehetett beállítani célközönségként az Instagram-követőket se a Facebook, se az Insta hirdetéskezelőjében, a Meta most vezeti be az új funkciót, ami nagyban megkönnyíti majd sok hirdető életét.


Nem mindegy


Eddig nem lehetett targetálni az Insta-követőket a Facebook és az Instagram hirdetéseiben, hiába rémlik úgy mindannyiunknak, hogy ez mindig is opció volt. Talán elsőre nem tűnik óriási változásnak, azonban mégis sokat jelent a Meta új funkciója, ez a hiányosság ugyanis ellehetetlenítette, hogy egy-egy hirdetési kampány az Insta-közönségre fókuszáljon – pedig ez a legtöbb brand esetében jelentősen különbözik a Facebook-követők táborától (amelyet eddig is meg lehetett célozni mindkét platformon).

A kampányok megtervezésében mostantól tehát kiválaszthatjuk azokat a személyeket, akik követnek minket az Instán, így az új célközönséggel a promóciós folyamatok lehetőségei bővülnek.

Ahogy a fenti képen is látszik, a social media managereknek könnyebb dolguk lesz, hogy megtalálják azokat, aki már érdeklődnek egy brand termékei iránt. Ráadásként pedig a Lookalike Audience forrásaként is használhatják a funkciót.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média