Kövessen minket a Facebookon!

Hamarosan tag-elhetőek lesznek a képeink LinkedInen

Az idei évben a LinkedIn belehúzott a jobbnál jobb funkciók fejlesztésébe. Ezúttal is egy igazán hasznos frissítésre várhatunk, ami a legtöbb közösségi média alkalmazásban már elérhető. Nem meglepő, hogy újabb csapat csatlakozzon ebben a sorba.

Ezzel lehetőség adódik majd arra, hogy még hatásosabb posztokat hozhass létre az üzleti közösségben is. De lássuk, mi mindennel bővül az alkalmazás, amivel tovább turbózhatod a bejegyzéseidet!


Közös élmények? Ne felejtsd el megjelölni a résztvevőket!


A tagek hozzáadása nagyjából ugyanazon az elven működik majd, mint más közösségi média appokban. Csak kattints a „Tag” gombra és válaszd ki azokat az ismerőseidet, akiket szeretnél megjelölni a képeiden.

A LinkedIn azonban továbbgondolta a dolgot. Olyan embereket is megjelölhetsz a képeiden, akikkel egyébként a felületen nem állsz kapcsolatban. Voltál egy izgalmas tréningen? Nincs akadálya, hogy a szervezőket is megjelöld, így láthatják, hogy elkötelezett vagy.


Érkeznek a matricák is


Sokak egyik kedvenc funkciója a matricák hozzáadása a képekhez. A segítségükkel könnyedén lehet figyelemfelkeltő és izgalmas képeket adni a bejegyzéseidhez. Ideje volt, hogy a LinkedInen is lehetőség nyíljon ennek a lehetőségnek a kihasználásra.

Természetesen ebben az esetben a hangsúly inkább a business és professzionális témákra kerül majd. A hatékonyságuk azonban ebben az esetben is elvitathatatlan.

Az égető kérdés természetesen az, hogy mikor érkezik a frissítés. Néhány felhasználó számára már elérhetőek, arról viszont, hogy mikor kaphatja meg mindenki, még nincsenek információk.

Szeretnél új lendületet adni a marketingednek? Profikra bíznád a közösségi média felületeid kezelését? Fordulj hozzánk bizalommal! Szakértő csapatunk segítségével a vállalkozásod még magasabban szárnyalhat, mint valaha.


Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média