Kövessen minket a Facebookon!

Beköszöntött a shopping ideje az Instagramon is

Csütörtökön érkezik az Instagram három új fejlesztése, amelyek segítségével még könnyebbé válhat majd a promóció a platformon. Az új funkciók bevezetésével lehetőség nyílik majd arra, hogy a követőket vásárlásra ösztönözhesd a tartalmaiddal.
A fejlesztők ráadásul nem csak az üzleti profiloknak kedveznek az újabb fejlesztések élesítésével. Az Instagram újdonságai  nem csak a promóciókat könnyítik majd meg, hanem a felhasználókat is segítik a vásárlásban.

Shopping collection


A gyűjtemények létrehozása önmagában nem újdonság a felületen, hiszen ez már korábban is elérhető volt. Ám a shopping collection lehetővé teszi, hogy a felhasználók kifejezetten azokat a tartalmakat tárolják, amelyek megvásárolhatóak. Válaszd ki a poszt vagy a Story alatt jobb oldalon a Save to shopping collection lehetőséget, így elmentheted azt, amit vásárolni szeretnél. A gyűjtemény később a profilból elérhető és átböngészhető, ha szeretnéd megtekinteni a megőrzött tartalmakat.

Videós vásárlás


A videókhoz csatolhatsz termékeket is, amelyek szerepelnek benne. Ezek aztán a videó alatt egy listában jelennek majd meg árral együtt, így az érdeklődők azonnal eldönthetik, szeretnék-e megvásárolni. Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet olyan cégek számára, akik szeretnek videós kontenteket készíteni. A megjelöléssel lehetőséged nyílik arra, hogy az érdekes tartalom maradjon a középpontban, de a legfontosabb, alapvető információk se vesszenek el.

Shop tab


A shop tab hasonló elvet követ, mint a felhasználók gyűjteményei. Abban azonban különbözik tőle, hogy ezt a felületet az üzleti profilokon lehet elérni. A követők itt átböngészhetik a céged termékeit és megismerkedhetnek mindazzal, amit kínálsz a számukra.
Ha szeretnéd kihozni a maximumot a Black Fridayből, érdemes lesz az új funkciókat is birtokba venned az Instagramon. Az új hullámokat meglovagolva követőid még közelebbről megismerkedhetnek a termékeiddel – amik aztán a karácsonyfa alatt is landolhatnak.
Szeretnél minél több aktív követőt szerezni az Instagramon? Keress fel minket és mi segítünk hogy igazán hatékonyan érhesd el a közönségedet! Ismerjük a legújabb trendeket, a legjobb fogásokat és magabiztosan mozgunk a social mediában!

Szubjektív Média