Kövessen minket a Facebookon!

Megállíthatatlanul robog a Facebook közösségi média vonata

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a Facebook is előrukkol a saját kriptovalutájával. De úgy tűnik, hogy a csapat nem akar megállni ennyinél, mivel a Zuckerberg által birtokolt felületek tovább bővülnek.

Ezúttal a WhatsApp valamint a facebookos hirdetések kerültek górcső alá és rengeteg újdonság is érkezik hamarosan ezekre a területekre.


Bővülő fizetési lehetőségek a WhatsApp-on


A Facebook egyik nagy bejelentése a WhatsApp fizetési módjait érinti. A korábban már beharangozott mobilos fizetés végre megérkezik és elsőként Londonban nyitja majd meg kapuit. Ez sokakat meglepett, mivel a teszteket korábban Indiában futtatták, ahol a legnépszerűbb az app.

A vállalat a döntést London multikulturális mivoltával indokolta, melyben a nagyobb elérés lehetőségét látják. Az év további szakaszában várhatóan több országban is elérhető lesz majd a mobil fizetés. Viszont azt, hogy ez a terjeszkedés mikorra várható, még homály fedi.


Újdonságok a Facebook hirdetésekben


A kriptovaluta megjelenése után hamar újabb probléma ütötte fel a fejét. Egyrészt a kriptovaluták hirdetése eddig engedélyhez kötött volt. Ez most megszűnik, viszont más területeken szigorodni fognak a szabályok a felhasználók biztonsága érdekében.

Miután több panasz is érkezett a Facebookhoz a tőzsdés hirdetésekre, az óriás meghajol a tömeg akarata előtt. Június 5.-étől kezdve nem lesz lehetőség ilyen jellegű reklámokat létrehozni a közösségi felületen. Ennek érdekében a hirdetésekre vonatkozó szabályok is frissülni fognak.

Elakadtál a közösségi média felületeid kezelésében? Túl sok időt vesznek igénybe, amit a vállalkozásodra is fordíthatnál? Bízd ránk oldalaid kezelését és mi a legjobb minőségű szolgáltatással háláljuk meg bizalmadat!


Szubjektív Média


Forrás: socialmediatoday.com