Kövessen minket a Facebookon!

Így reklámozz a Waze segítségével!

A Waze kétségtelenül egy sokoldalú és praktikus eszköz azoknak a kezében, akik nap mint nap ingáznak vagy a belvárosban közlekednek autóval. Azzal viszont már kevesebben vannak tisztában, hogy milyen remek lehetőségeket rejt ez a felület marketing szempontjából. Ideje górcső alá venni a közlekedési applikáció hirdetéseit!

Mivel az alkalmazás helyadatokkal, valamint a felhasználók által ezekhez kapcsolt tartalmakkal dolgozik, a Waze remek lehetőség azok számára, akik a szó legszorosabb értelmében szeretnének felkerülni a térképre. De lássuk ezt a gyakorlatban!


Milyen lehetőségek állnak előtted a Waze-en?


Az app három különböző lehetőséget is elérhetővé tesz azok számára, akik a felületükön szeretnék hirdetni magukat. Ennek egyik módja, ha egyszerűen hozzáadott helyként szerepelsz a térképen, létrehozhatsz pineket is a helyekhez, melyekhez hozzáadhatsz néhány fontos információt vagy akár egyéni megállapodásra is van lehetőség, ekkor a központból irányítják majd a hirdetéseidet.

Hogy miért jó, ha a Waze-ban szerepelsz bármilyen formában? Mert a dugóban üldögélő felhasználóknak lehetősége van arra, hogy felfedezzék a környéket, így találkozhatnak a te cégeddel is. Így ráadásul olyan emberekhez érhetsz el, akik nap mint nap megfordulnak a környékeden, csak eddig még nem tudtak róla.


Hogyan hozhatod létre a hirdetésedet?


A Waze használata pofonegyszerű – éppen ezért olyan népszerű. Ha csak szeretnél megjelenni, mint hely, az üzleted vagy irodád előtt állva kattints a Hely gombra, készíts egy fotót és már fel is kerültél a térképre!

Pinek és egyéni hirdetések létrehozásához már a Waze hirdetői oldalát kell felkeresned. Előbbi esetben egy gombostű kíséretében fog feltűnni az általad megadott szöveg a kijelölt helyszínnél és megjelenik a keresési találatok között is. Egyéni hirdetéseknél választhatsz pint, beúszó hirdetést, irányjelzőt vagy kiemelt helyet a találatok között.

Ha csak egy további ingyenes felületre tartasz igényt, a Hely hozzáadása lehet jó a választás, ám némi pénz ráfordításával hatékonyabb hirdetéseket is feladhatsz, amelyekkel aztán a környéken járó felhasználók találkozhatnak. A Waze kiváló alternatíva arra, hogy felhívd a figyelmet a jelenlétedre a virtuális és a valós térben egyaránt.

Szeretnél hatékonyan hirdetni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Keress fel minket bátran és mi kézbe vesszük a marketingedet!


Szubjektív Média