Kövessen minket a Facebookon!

Videókészítő alkalmazásokkal és social media management eszközökkel is posztolhatunk ezentúl Reels videókat a Facebookra

A Facebook felhasználóinak könnyebb lesz az élete mostantól, mert végre bármilyen videószerkesztő alkalmazással vagy social media maganement eszközzel készített videókat is egyszerűen közzétehetnek majd a platformon.


Még több Reels, még gyorsabban


Sok tartalomgyártó és brand készít Reels videókat egyéb videószerkesztő alkalmazásokkal vagy social media management eszközökkel – a frissítésnek köszönhetően ők több tartalmat és gyorsabban tudnak majd közzétenni a hírfolyamukban. A Meta bízik benne, hogy integrálni tudja a Reelst az Instagramon és a Facebookon is, illetve hogy a rövid videók egyre nagyobb részét teszik ki a jövőben a posztformátum-kínálatának, ami az alkotók és az alkotó felhasználók számára is előnyökkel jár majd.

Ha a frissítés miatt többen kipróbálják majd a Reelsek posztolását, kiderül, hogy ez lesz-e a jó irány a Meta számára. Vannak, akik szerint túlságosan eltávolodott a gyökereitől, és mindenáron a TikTokra szeretne hasonlítani. Az idő és a felhasználók majd eldöntik, kinek van igaza. 

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média