Kövessen minket a Facebookon!

Új funkcióval bővült a Facebook oldalak adatainak köre

Ahhoz, hogy egy Facebook oldal valóban hiteles és releváns lehessen a követők számára a kellő információk elérhetősége kulcsfontosságú. Ezt a célt szolgálja a felületen az Oldal adatainak megjelenítése, melyen ezek az adatok elérhetővé válnak. De hogyan is működik ez a funkció a gyakorlatban?

Az Oldal adatai szekcióban olyan alapvető és létfontosságú tudnivalók szerepelnek, mint hogy mikor hozták azt létre, honnan kezelik az oldalt, milyen térségekben követik az aktivitásokat és hogy milyen változások történtek a kezdetek óta, mint például a név vagy esetleg más oldalakkal való összevonás tekintetében.


Hogyan jelennek meg a geográfiai adatok?


Ezeket az információkat a Facebook az alapján állapítja meg, hogy milyen térségből történtek a bejelentkezések és hogy milyen ország szerepel a kezelők profilján. Ezek alapján meghatározza az elsődleges országot, amely aztán megjelenik az oldal adatai között.

Ha többen is hozzáférnek a felülethez, lehetőség van arra, hogy a csapattagok letiltsák a helyadatok megosztását, így azok nem jelennek meg a későbbiekben. A kezelők számára is van lehetőség az ilyen jellegű adatok elrejtésére, ha erre kérést nyújtanak be a Facebook felé.


Miért előnyös ez a funkció az oldalak számára?


Ezzel az újítással lehetősége lesz az oldalak kezelőinek arra, hogy még több lényeges adatot oszthassanak meg követőikkel. Ilyen módon még hatékonyabb lehet a közösségi média jelenléted.

A helyadatok megadásával könnyebben rád találhatnak azok a felhasználók is, akik a közelben keresnek termékeket vagy szolgáltatásokat. Érdemes lehet tehát megszólítani a helyi közönséget is, akikkel így jelentősen leegyszerűsödik a kapcsolatteremtés.

Ha több információt osztasz meg a Facebook oldaladon nem csak a közönségedet növelheted, de a bizalmat is gördülékenyen alakíthatod ki a vállalkozásod felé.

Szakértő kezekre bíznád a Facebook oldalad kezelését? Keress fel minket és spórold meg a fáradságot! Gyakorlottan mozgunk a közösségi médiában és profin kezeljük a ránk bízott marketing feladatokat.


Szubjektív Média