Kövessen minket a Facebookon!

A PixelMe értesít arról, ha versenytársaid új Facebook kampányba kezdenek

A PixelMe legújabb funkciója segít abban, hogy nyomon követhessük konkurenseink legújabb ajánlatait és hatékonyan zárkózzunk fel a piaci versenyben.

A közelmúltban indult hódító hadjáratára a PixelMe nevű online alkalmazás új funkciója. Segítségével mindig nyomon követhetjük azt, hogy versenytársaink miben sántikálnak a Facebookon.

Az oldal célja, hogy a vállalkozások a konkurens cégek technikáinak megfigyelésével tökéletesíthessék kampányaikat. Így a jelenleginél is személyre szabottabb, érdekesebb és hasznosabb hirdetéseket készíthessenek.


A piaci verseny folyamatosan éleződik


A közösségi oldalak elterjedésével az elmúlt évtizedben igencsak megsokasodott az online hirdetések által kínált lehetőségek száma. Mára eljutottunk oda, hogy a vállalkozások kampányaik legapróbb részleteit is nyomon követhetik. Az ilyen módon kapott statisztikai adatok alapján folyamatosan fejleszthetik, csiszolhatják marketingstratégiájukat.

Azonban nem csak saját teljesítményünkből, de versenytársaink sikereiből vagy épp kudarcaiból is rengeteget tanulhatunk. Egy jó kampány felépítése feltételezi azt, hogy a konkurencia működő megoldásait továbbfejlesztjük és megpróbáljuk azokat saját stratégiánkban is integrálni.

A PixelMe névre hallgató online alkalmazás új funkciója abban nyújt segítséget felhasználóinak, hogy mindig képben legyenek versenytársaik legújabb lépéseit, friss Facebook-os kampányait illetően.


Hogyan működik a PixelMe?


Az alkalmazás a Facebook Hirdetéstárhoz csatlakozva értesít minket arról, hogy az általunk versenytársnak tartott cégek mikor kezdenek új kampányba, ezáltal mi aktívan megfigyelhetjük online stratégiájukat és folyamatosan képben lehetünk legújabb ajánlataikat illetően.

Ehhez nincs más dolgunk, mint regisztrálni az oldalon és kattintani párat. Elég megadnunk a kiválasztott cég Facebook oldalának címét, amit a PixelMe összekapcsol a Hirdetéstár adatbázisával. Innentől kezdve már csak egy kattintás, és az alkalmazás máris értesíteni fog minket a megadott oldal által induló, friss kampányokkal kapcsolatban.

Egyszerű, mint egy pofon és a marketingstratégiánk fejlesztése során legalább annyira hatékony is lehet!

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, ha segítségre van szükséged oldalaid kezelésében, csak keress minket!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média