Kövessen minket a Facebookon!

Windows 10-es alkalmazással újít a Pinterest

Tény, hogy a legtöbb közösségi média alkalmazáshoz hasonlóan a Pinterest-et is leginkább telefonról használják. Azonban a készítők gondolnak azokra a felhasználókra is, akik inkább számítógépen szeretik pörgetni a posztokat.

Éppen ezért a legújabb fejlesztésük egy asztali alkalmazás Windows 10-re. Így ahelyett, hogy a böngésződön pötyögnél, egyszerűen megnyithatod az applikációt a Start menüből és máris böngészheted az izgalmas tartalmakat.


Miért van szükség Windows alkalmazásra?


A Pinterest közleménye szerint a fejlesztés célja, hogy zökkenőmentes és kényelmes felhasználói élményt biztosíthassanak asztali számítógépen is. Az ezernyi megnyitott ablak helyett egyszerűen az applikáción belül tudsz majd böngészni és elmenteni a kedvenc posztjaidat.

Az új felület tartalmazza mindazokat a funkciókat, amelyeket már ismerhetsz a böngészős verzióból. Viszont ezentúl egyetlen kattintásra lesz tőled a Pinterest, melynek egyébként a webes változatát is zavartalanul használhatod tovább, ha nem szeretnéd letölteni, vagy más operációs rendszert használsz.


Ezért lesz hasznos számodra az applikáció


Amellett, hogy kevesebbet kell majd kattintgatnod, a Windowsba való integrálással az egész platform működése gyorsabbá válik. Persze, ma már nem kell a betárcsázós internettől ismert hosszú várakozási időket elviselni, de kellemetlen lehet, ha egy feltöltés sokáig elhúzódik.

A szoftvert máris letöltheted a Microsoft Store-ból, ha rendelkezel Windows 10 operációs rendszerrel. Az applikáció természetesen ebben az esetben is ingyenes, így ugyanazt az élményt kaphatod, mint a mobilos vagy webes használat során.

Ha pedig a közösségi média felületeid kezelésében szeretnél egy kis segítséget, akkor keresd bátran a Szubjektív Médiát! Profi és naprakész csapatunk segítségével a vállalkozásod szárnyra kaphat, hogy még magasabbra törhess.


Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média