Kövessen minket a Facebookon!

Facebook for Business – szociális készségek sorozat III.

A Facebook for Business Insta oldal nem tétlenkedik, mostanában Social Skills névre keresztelt videósorozatban üzleti tippeket osztanak meg különböző vállalkozások tapasztalatain keresztül. Mi elsőként egy olasz szemüvegmárka történetét mutattuk be ezek közül, majd az indiai fűszerek kerülnek terítékre, most pedig egy ázsiai marketing ügynökség, a MOB igazgatójának, Jolene Simnek a meglátásai következnek.

A Social Skills sorozat minden interjúja valós vállalkozások valós történeteibe enged betekintést méghozzá a vállalkozók tolmácsolásában. Tehát az oldal tanulmányozása kezdő és haladó vállalkozóként is rendkívül hasznos lehet számodra. Nézzük is meg, milyen tippekkel szolgált Sim, aki több mint egy évtizede irányít hirdetési kampányokat és a hirdetéselhelyezésről rendszeresen osztja meg legfontosabb tapasztalatait.


A hirdetés és a cég összhangja


Mindenképpen tartsd szem előtt, mielőtt hirdetésért fizetsz, hogy annak tartalma összhangban legyen az üzleti céljaiddal. Minden egyes kampány során fontos a végső eredmény mérlegelése.


Próbáld ki a Messenger hirdetéseket!


Sim szerint a Messenger Ads hatékonyan építhet ki személyes kapcsolatot a márka és az ügyfelek között. Emellett automatizált alkotóelemeinek köszönhetően kisebb energiabefektetéssel üzemeltethető.


Dinamikus hirdetések


Fontos, hogy a márkák megértsék, figyelembe vegyék és persze alkalmazzák is a Facebook dinamikus hirdetési rendszerét. Ezen eszköz automatikusan képes megmutatni a megfelelő termékeket az érdeklődők és vásárlók számára, ezért kíválóan alkalmas a különböző kreatívok tesztelésére is!

Érdemes a többi rövid klipet is megnézni, ha szeretnél naprakész és gyakorlatias Facebook tudással gazdagodni!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média