Kövessen minket a Facebookon!

A Facebook segítségével növelheted az appod letöltéseinek számát

Négy stratégiát mutatunk az appod népszerűsítésére a Facebookon úgy, hogy csökkenjenek a költségeid, ám mégis elérd a célközönséged, és növekedjen a vállalkozásod


Kampányok


Specifikus kampányokkal népszerűsítheted az appodat a Facebookon. Ezek több telepítést eredményeznek, és nagy előnyük, hogy optimalizálhatod őket csak az alkalmazásban elérhető eseményekre, illetve megcélozhatod vele azokat, akik nagyobb valószínűséggel hajtanak végre bizonyos műveleteket az appon, például vásárlást.

1. stratégia

Győződj meg róla, hogy az iOS be van kapcsolva. Mivel az Apple jelentős változtatásokat hajtott végre az adatvédelmi beállításaiban, lehetővé tette az iPhone-használók számára, hogy kikapcsolják a mobilkövetést, így alkalmazkodni kell ehhez a kampányok beállításakor és futtatásakor.

2. stratégia

Használd az open targetinget. Ha eddig nehezen tudtad belőni a célcsoportodat, most lehetőséged van nyitva hagyni az életkoron és az országon kívül minden más kritériumot. Vagyis hagyd, hogy a Facebook végezze el helyetted a munka nagyrészét.

3. stratégia

Katalógushirdetések – DPA-hirdetések használata. A dinamikus termékhirdetések megváltoztatják a az alkalmazástelepítési kampányokat. Ha nagy mennyiségben kínálsz termékeket vagy szolgáltatást, érdemes megnézned a katalógushirdetéseket, és beállítani egy terméktáblázatot, amit importálhatsz a Facebookra.

4. stratégia

Automatizálj, automatizálj, automatizálj! Győződj meg róla, hogy a kampányköltség keretének optimalizálása be van állítva, illetve fontold meg, hogy használod-e az automatizált alkalmazáshirdetést (Advantage+ App Campaigns), mely fenntartható módját kínálja a kampányok teljesítménynövelésének.

A Facebook-kampányok futtatása az appod népszerűsítése érdekében nem kell hogy valami küzdelmes dolog legyen!

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: searchengineland.com


Szubjektív Média