Kövessen minket a Facebookon!

A Meta bejelentette, hogy minden felhasználó számára elérhetővé teszi a Facebookon a linktörténet opciót

Hamarosan találkozhatsz a Facebookon a felugró ablakkal, ahol engedélyezheted a linktörténet mentését. A Meta bejelentette, hogy minden felhasználó számára elérhetővé teszi az opciót. Végre nem kell fejben tartanunk, merre jártunk böngészés közben, hanem a Facebook emlékszik majd helyettünk!


30 napig


A Meta már néhány hónapja elérhetővé tette a linktörténet mentésének opcióját bizonyos régiókban, hamarosan azonban mindenki használhatja majd. Segítségével könnyen megtalálhatjuk majd a linkeket, amelyeket felkeresünk az appon keresztül.
Ha bekapcsoljuk a linktörténet funkciót, minden link, amire rákattintunk a Facebookon, 30 napig megőrződik.
Fontos tudni, hogy a linkek bármikor törölhetők, illetve hogy a privát Messenger-üzenetekben lévő linkeket nem őrzi meg az app.


Nem kell emlékezetből


Végre nem vesznek el azok a linkek, amiket, előfordulhat, hogy nem a felkeresésük pillanatában, hanem csak később találunk hasznosnak vagy fontosnak. (Persze ott van a Recent Ad Activity is, ami menti a hirdetések linkjeit, amelyekre rákattintottunk.)
Lehet, hogy a Facebook felhasználja majd a linktörténetet, hogy még inkább személyre szabja a hirdetéseinket. Eldönthetjük, hogy meg akarjuk-e adni ezt az információt a Metának, vagy sem. És azt is érdemes tudni, hogyha nem tetszenek a hirdetések, amiket látunk, akkor az Ad Preferences funkcióval változtathatunk a beállításainkon.

Még nem derült ki, hogy pontosan mikor válik elérhetővé a funkció minden régióban, de bármelyik pillanatban számíthatunk rá.

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média