Kövessen minket a Facebookon!

A Google mostantól megjeleníti a Keresésben a cégedhez kapcsolódó social media profilok legfrissebb bejegyzéseit

A Google cégprofilok a Keresésben mostantól új alszakasszal rendelkeznek, melynek neve „Közösségi média frissítések”. Vállalkozásod így még színesebb és gazdagabb képet mutathat magáról.


Kapcsold össze


Vállalkozóként, cégtulajdonosként a Google Business irányítópulton keresztül kapcsolhatod össze a Google-lal Facebook-, Instagram-, YouTube-, LinkedIn-, TikTok-, Pinterest- és X-fiókodat. A céghez kapcsolt közösségi média profilok social media bejegyzéseinek előnézetei automatikusan megjelennek majd a keresési találatokban.
És bár mindenkinek manuálisan kell hozzáadnia a profilokat a cégéhez, olykor magától is összekapcsolhat a Google social media linkeket bizonyos jogosult cégprofilokkal.


Hívd fel magadra a figyelmet a posztjaiddal


A Google tavaly több vállalkozás számára lehetővé tette, hogy közösségimédia-hivatkozásokat adjon hozzá a Google cégprofiljához, ezzel biztosítva, hogy a social media posztok a Google Keresőben és Térképen is megjelenhessenek.
Az új frissítés erre épít, és szuper lehetőséget ad arra, hogy a potenciális vásárlók vagy ügyfelek rövid idő alatt teljesebb képet kapjanak a cégek működéséről, gondolkodásmódjáról, termékeiről, szolgáltatásairól.

Mivel a Google forgalomnövelő ereje már így is hatalmas, mindenképpen érdemes számításba venni ezt az új lehetőséget. Még több információért kattints.

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média