Kövessen minket a Facebookon!

A Meta megszünteti videófókuszú oldalkezelő appját, a Creator Studiót

Hamarosan megszűnik a Creator Studio, és helyette a Business Suite appot használhatjuk – talán időbe telik megszokni az új felületet, de valószínűleg csak nyerhetünk vele.


Mi lesz velünk a Creator Studio nélkül?


Hamarosan megszűnik a Creator Studio, amelyet sok social media menedzser használ a Facebook-posztok időzítésére. A Meta igyekszik rávenni bennünket, felhasználókat, hogy a Business Suite platformot használjuk helyette, mely új oldalkezelő appként az analitikát, az időzítést és az üzenetkezelést is lehetővé teszi.

A Meta egy ideje már kapacitálja a Business Suite használatát, ahol több eszközt és lehetőséget találunk, mint a Creator Studióban. Egyelőre az üzenet szerint bármikor vissza lehet térni a Creator Studióhoz, azonban hamarosan ez már nem lesz opció.


Mit tud a Business Suite?


Ahogy az eddigiekből is már kiderült, a Business Suite sokkal széleskörűbb kezelést tesz lehetővé, mely a sok eszközön és opción túl hasznos javaslatokkal is előáll a tartalomgyártást illetően. Többek között példákat hoz a a legjobban teljesítő posztokra hasonló tematikájú oldalakról, lehet a segítségével A/B tesztelni, és közvetlenül integrálni a Facebook és az Instagram hirdetőeszközeit.

A Business Suite formátuma sokban eltér a Creator Studióétól, ezért időbe telhet megszokni, bár ezt a tendenciát már ismerhetik a Facebook-menedzserek, mert néhány évente a Meta új oldalkezelő apphoz terelgeti a felhasználóit.

Talán a Business Suite kicsit hosszabb ideig marad velünk, mint a korábbi appok, és valóban többet fog nyújtani, mint a Creator Studio, mert a Facebook- és az Instagram-jelenlétünk minden aspektusát kiaknázhatjuk vele okostelefonon és számítógépen is. A Meta már figyelmeztette a Creator Studio használóit, hogy kezdjék el belakni a Business Suite-ot.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média