Kövessen minket a Facebookon!

Mostantól az összes Meta-appot beállíthatjuk az Accounts Centerben

A Meta újabb lépést tesz, hogy alkalmazásai beállítási élményei egységesebbek legyenek. Az Accounts Centerben könnyebb lesz kezelni a különböző appokat és az azokon futó hirdetéseket.


Központi irányítás


A személyes adatok, a jelszavak, a biztonság és a hirdetések egy helyen lesznek megtalálhatók, így sokkal könnyebb dolga lesz azoknak, akik több appot is használnak. Például aki szeretné, egységesítheti a Facebook- és az Instagram-fiókjai hirdetésitopik-preferenciáit.

A hirdetéstopik-preferenciák megjelenítésén túl a beállítások kontrollját is fejlesztették, ami segít, hogy a felhasználók jobban értsék és menedzseljék a Metán belüli hirdetési élményeiket.

Először is frissítik a felhasználók tevékenységére vonatkozó adatokat, amelyek a partnereiktől származnak – az „Activity information from ad partners” cím alatt. Ez segít megérteni, hogy a más weboldalakon és appokon végzett tevékenységük hogyan erősíti azokat a hirdetéseket, amelyeket látnak. Másodszor megkönnyítik a felhasználói lehetőségek megértését azzal kapcsolatban, hogy a Meta hirdetései más appokban és weboldalakon hogyan jelennek meg. Végül, mivel a Meta tudja, hogy a felhasználók több kontrollt szeretnének gyakorolni az általuk látott hirdetések felett, ezért több lehetőséget kínálnak arra nézve, hogy számukra érdekes reklámokat lássanak, és kevesebb olyat, ami nem fedi az érdeklődési területeiket.

Ki-ki eldöntheti, hogy több appot állít-e be egy Accounts Centerben, vagy megtartja őket különböző Accounts Centerekben. Akik ez utóbbi mellett döntenek, ugyanazokat a funkciókat találják majd ott, és külön-külön tudják őket alkalmazni az egyes fiókoknál.

A frissítés nemrég lépett életbe, és ezekben a hónapokban válik minden Facebook-, Instagram- és Messenger-felhasználó számára elérhetővé. Az egyéb beállításokat is központosítani szeretnék később, hogy könnyebb legyen a Meta-felhasználók számára a preferenciáikat beállítani és az appjaikat kezelni.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: about.fb.com


Szubjektív Média