Kövessen minket a Facebookon!

A Google Maps „immersive view” fejlesztéséről számoltak be a 2022-es I/O kiállításon

A Google egy sor új eszközről és funkcióról számolt be az idei I/O kiállításon, melyek közül a legfontosabb bejelentés a térképprezentációs eszközök fejlesztésére vonatkozott. A Google Maps eddig nem látott minőségben mutatja meg a helyeket, melyekre kíváncsiak vagyunk.


„Immersive view” – lenyűgöző élmény


A Google még inkább magával ragadó térképfunkciója egyesíti az utcaképet és a légifelvételeket, hogy átfogóbb és interaktívabb digitális modellt hozzon létre a világról. Ez fontos lehet azoknak, akik online szeretnék bemutatni vállalkozásukat.


Google Maps másképp


A frissítések lehetővé teszik, hogy a felhasználók megnézhessék az okoseszközükön, hogy néz ki egy étterem, egy környék vagy egy nevezetesség.


A Google Maps és az online marketing


A lenyűgöző perspektívát kínáló formátum információs markereket is tartalmaz, melyek hirdetési és promóciós lehetőségekre mutathatnak, különösen turisztikai vagy ahhoz kapcsolódó vállalkozások esetében.

Képzeld el mondjuk a következő helyzetet:

„Ebédelni szeretnél? Ugorj le az utcára, fedezd fel a közeli éttermeket, tudj meg róluk mindent, például hogy mennyire vannak tele, vagy nagy-e az autóforgalom a közelben. Benézhetsz a helyre, hogy milyen a hangulat, mielőtt asztalt foglalsz.”

A Google azt is bejelentette, hogy a Maps környezetbarát útvonaltervezést több régióra is kiterjeszti, melyek közül valószínűleg Európa lesz az első, valamint új ARCore térinformatikai API-t is elindít, mely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy új AR szolgáltatásokat építsenek ki a térképhez.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média