Kövessen minket a Facebookon!

A TikTok mostantól együttműködik a Linktreevel a nagyobb hivatkozási forgalom érdekében

Ezentúl közvetlenül a TikTok-profilunkba integrálva generálhatunk nagyobb hivatkozási forgalmat, mivel a Linktree elérhető lesz az app felhasználóinak.


Linkek a bióban


A TikTok felhasználói mindig is hozzáadhattak Linktree-hivatkozásokat a biójukhoz, az új együttműködés azonban javítja az élményt, mely így tovább erősíti a két platform közötti kapcsolatot. A Linktree-ajánlat több lehetőséget kínál majd, többek között bejelentkezést a TikTok-profilba a Linktreeről, és akár hat videó megjelenítését is a Linktree-profilban.

A legnépszerűbb vagy a legújabb videók is megjeleníthetők a Linktreen, és saját kezűleg választhatjuk ki a biónkba kitenni kívánt videókat.


Ötmillió megtekintés


A Linktree szerint már most is a TikTokkal a legszorosabb a kapcsolata, mert a Linktree-profilok több mint ötmillió megtekintést eredményeznek a TikTokon mindennap. Így érhető, hogy a Linktree szeretné még inkább kiaknázni a két felület együttműködéséből adódó előnyöket – ezzel is növelve saját láthatóságát (csak zárójelben jegyezzük meg, hogy az Instagram saját több linkes funkciót fejleszt, kíváncsiak vagyunk ennek hatására a Linktree népszerűségére).

Nemcsak arra ad majd lehetőséget a frissítés, hogy a felhasználók ellátogathatnak más oldalakra és profilokra a TikTokról, hanem arra is, hogy több megjelenítési lehetőséget biztosítson a Linktreen belül, és így több backlinket adjon vissza az appnak.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média