Kövessen minket a Facebookon!

Quiz-matricák jöhetnek az Instagramra

Az interaktív matricák nem számítanak újdonságnak az Instagramon. Tehetsz fel kérdéseket, készíthetsz felméréseket és persze az általános tag-ek sem maradhatnak el. A fejlesztői csapat viszont ezúttal is igazán kitett magáért.

Ugyanis hamarosan már quiz-eket is létrehozhatsz a követőid számára. Ezeket az Instagram Storieshoz tudod majd hozzáadni, ahol a lelkes rajongók megmutathatják, mennyire naprakészek az adott témában.


Hogyan működik a quiz-matrica?


A quiz-ek használata pofonegyszerű. Készítsd el a Stories bejegyzésedet, majd nyisd meg a matricákat. Itt fogod megtalálni a Quiz névre hallgató matricát is, amire csak rá kell kattintanod és már létre is hozhatod.

Állítsd be a quiz-ed címét, majd add hozzá a válaszlehetőségeket. A helyes válasz zöld színnel fog megjelenni a válaszadók számára. A kérdés addig fog feltűnni, amíg él a történeted, majd kielemezheted az eredményeket.


Miért jó ez a funkció?


Talán felmerül benned a kérdés, hogy vajon mire lesz jó ez az egész. Elmondhatjuk, hogy sokoldalúbb ez a funkció, mint gondolnád. Brandépítés során vagy akár influencer marketingben is meglehet a maga helye.

Felmérheted például, hogy mennyire ismerik a követőid a vállalkozásaidat. De felhasználható kereskedelmi célokra is, hogy promócióval jutalmazd az Instán a követőidet. Csak rajtad áll, hogy mennyire használod ki a quiz-ben rejlő lehetőségeket. Az eszköz szerencsére már adott.

A quiz-matrica már elérhető az applikáció felületén. Készítsd el az új Stories bejegyzésedet és máris kipróbálhatod a gyakorlatban is a fentieket!

Elakadtál a vállalkozásodban? Keress fel minket és mi segítünk fellendíteni a jelenlétedet a szociális médiában! Szakértő kezek között igazán profi munkával háláljuk meg a bizalmadat.


Forrás: later.com


Szubjektív Média