Kövessen minket a Facebookon!

Te is lehetsz Twitter béta-tesztelő

A Twitter egy olyan újításon töri a fejét, ami mind a felhasználók, mind a fejlesztők számára sokat segíthet majd a jövőben. A béta-teszt ugyanis sokkal több izgalmas lehetőséget rejt magában, mint azt elsőre gondolnád.

Az nem újdonság, hogy a fejlesztők a jövendőbeli vagy már meglévő felhasználókat kérik fel tesztelésre. Az online játékok piacán például kifejezetten gyakori ez a megoldás, melynek végén a játékosok értékelhetik az élményt, ami a készítők számára támpontot ad a továbbiakra nézve.


Miért jó részt venni a bétában?


A tesztelői csapat részeként lehetőséged lesz betekinteni a kulisszák mögé. Jóval a közönség előtt értesülhetsz majd a legújabb újdonságokról, amiket ki is próbálhatsz akár. Ezzel akár egy lépéssel a többiek előtt is járhatsz.

Míg a nagyközönség a megjelenéskor még csak ismerkedik a legújabb funkciókkal, te már profin kezelheted azt. Ráadásul a meglátásaidat a készítők is megkapják, akik így valóban a felhasználói igényeket szem előtt tartva készíthetik a frissítéseket, tehát pontosan azt adják majd végül a kezünkbe, amire szükség van.


Hogyan lehet jelentkezni teszternek?


A béta tesztekre a Twitteren keresztül jelentkezhetsz ezen a linken. Mindössze a felhasználónevedet, az országodat, valamint az általad beszélt nyelveket kell megadnod ahhoz, hogy bekerülhess a csapatba. Ám ez nem jelenti azt, hogy minden frissítést te fogsz tesztelni.

A Twitter csapata a jelentkezők közül kiválasztja azokat, akikre leginkább szükségük lehet a fejlesztés aktuális szakaszában. Erre azért is van szükség, mert bizonyos frissítések nem érintenek minden térséget, valamint az újdonságokat a különböző rendszerek is másképp kezelik.

A jelentkezés természetesen már él. Ha te is szeretnél a külsős teszterek táborához tartozni és megismerni az új funkciókat mindenki előtt, akkor ne habozz!

Nem szeretnél lemaradni a social media legnagyobb újdonságairól? Akkor kövesd a Szubjektív Média Facebook oldalát és olvasd a Szubjektív Média blogot. Velünk mindig időben értesülhetsz a legfontosabb hírekről és naprakész lehetsz a közösségi média marketingben.


Szubjektív Média