Kövessen minket a Facebookon!

Hamarosan kriptovalutával is fizethetünk a Facebookon

Napjainkban már nem meglepő, ha valaki előrukkol a saját kriptovalutájával. Most úgy tűnik, hogy a sorba a Facebook is beáll, mivel ezzel szeretnék megkönnyíteni a felhasználók pénzének áramlását a felületen.

Természetesen az online fizetésnek rengeteg módja van. Viszont az már komolyabb problémát jelent, hogy ez némi további anyagi ráfordítást is igényel, mivel a tranzakciók nem ingyenesek. A virtuális pénzekkel ráadásul a vállalat is sokat nyerne.


Miért jó nekünk a kriptovaluta?


Ahogyan azt már fentebb említettük, ezek használatával a felhasználók megszabadulhatnának a tranzakciós díjaktól. Emellett más előnyökkel is járna az, ha a Facebook saját valutáját használhatnánk.

Sokkal könnyebbé válna például a nemzetközi pénzmozgás is. Bizonyára te is szoktál külföldről vásárolni, így tudhatod, hogy az árak a pénz értékével együtt változnak. Így viszont fix összegért juthatsz hozzá a kedvenc termékeidhez és te sem veszítenél pénzt a külföldi vevőkön.


Kinek éri meg a kriptovaluta?


A fentiekből egyenesen adódik, hogy azok számára lehet a legelőnyösebb a Facebook kriptovalutája, akik nemzetközi kereskedelemben vesznek részt. Megszabadulva a valuták közötti különbségek okozta problémáktól könnyebb a profitra koncentrálni.

Azoknak is nagy könnyebbséget jelenthet ez a lehetőség, akik gyakran utalnak a családtagjaiknak, barátaiknak. Sokan támogatják így az otthon maradt családtagjaikat a külföldi munkájukért kapott fizetésükből. Ezzel a megoldással az ő problémáik is megoldódhatnának.

A valuta ugyan még nem került piacra, de csak idő kérdése, hogy megérkezzen. Mi már nagyon kíváncsian várjuk.

Pörgesd fel a forgalmadat a social mediában! Ha szakértőkre bíznád a felületeid kezelését, keress fel minket, otthonosan mozgunk a marketing és a közösségi média világában!


Szubjektív Média


Forrás: socialmediatoday.com