Kövessen minket a Facebookon!

A Pinterest újításával még könnyebb a brandépítés

A Pinterest bejelentette a legújabb fejlesztését, amelynek segítségével egészen új szintre emelkedhet majd a reklám. Az újítással lehetőség nyílik arra, hogy akár 5 képet is felhasználj arra, hogy valami igazán megkapót tárj a közönséged elé.
A Promoted Carousel névre keresztelt fejlesztést olyan cégek számára találták ki, akik a brandjük építésén fáradoznak a platform segítségével. Jól kihasználva a carouselt nem csak több emberhez juthat el az üzenet, amit közvetítesz, de a tartalom is sokkal többet mondhat el majd rólad és a cégedről.

Engedj mélyebb bepillantást a követőidnek


A Promoted Carousel első ránézésre ugyanúgy néz ki, mint egy átlagos pin. Ezek a posztok azonban lapozhatóak, több képet helyezhetsz el benne, így gazdagabb képi tartalmat tölthetsz fel az oldalra. A bejegyzések alján apró pontok jelzik, hogy a tartalom folytatódik a lapozást követően. Ezzel a funkcióval lehetőséged nyílik arra, hogy történeteket tárj az érdeklődők elé. A storytelling pedig egy igen hatékony eszköz arra, hogy közelebb kerülj a követőidhez.

Több tartalom, több eredmény


Mindazok, akik már tesztelték a Promoted Carouselt, jelentős növekedésekről számoltak be. Mivel a Pinterest közönsége leginkább inspirációt keres, több képi anyaggal könnyebben megfoghatóvá válik. Ezen felül a képek mindegyikéhez más captiont, linket és leírást kapcsolhatsz, így gazdagabb kontentet tehetsz elérhetővé. A storytelling mellett akár különböző termékeket is összekapcsolhatsz egyetlen posztba. Ez is egy módja annak, hogy többet mutass meg magadból és a közönség alaposabban megismerhessen. A kampányaid során így még nagyobb paletta tárulhat ki előtted a lehetőségekből.
A Carousel persze nem a Pinterest újdonsága, a korábbi években Facebookon, Instagramon és LinkedInen is elérhetővé vált más neveken. A kezdeményezés minden esetben sikeres volt és ez alól az újonnan csatlakozó Pinterest sem képez kivételt. A Promoted Carousel már elérhető az üzleti felhasználók részére.
Szeretnél igazán sikeres social media kampányokat készíteni? Keress fel minket bátran, és segítünk a céljaid megvalósításában!

Szubjektív Média