Kövessen minket a Facebookon!

A Meta tippeket ad a Facebook Ads használatával kapcsolatban

Ha kíváncsi vagy, hogyan érdemes használni a Facebook Ads Managert, olvass tovább!


Help!


Az elmúlt hónapok változásai és frissítései miatt elég kaotikus volt a helyzet a social media appokon vállalkozóként. A hirdetések és a közönség elérésének maximailizálása a fekete öves marketingszakembereket is kihívások elé állította.

Ehhez ugyanis tudniuk kellett, hol a legaktívabb a közönségük, ahelyett, hogy az aktuális trendeket hajszolnák – nem könnyű feladat, mivel természetesen a két dolog átfedésben van egymással, ahogy a felhasználók vándorolnak az appok között, és mivel ez új lehetőségeket, új eszközöket eredményez.  


Fény az éjszakában


A Facebook Ads Manager áttekintése hasznos lehet az összevisszaságban. Az alábbi útmutató tippeket ad arra vonatkozóan, hogyan maximalizálja a Facebook-hirdetések használatát, és ugyan nem fed fel semmilyen trükköt, hasznos emlékeztető arra nézvést, hogy érdemes az alapokat megérteni ahelyett, hogy a legújabb trendeket hajszolnánk.

1. Tipp: Készítsd elő a hirdetéseket néhány nappal azelőtt, hogy kitennéd őket. Ez a plusz idő elég a Meta ellenőrzési folyamatára.

2. Tipp: Szerkesztés előtt a hirdetéseket vedd ki a „learning phase”-ből. Így a rendszer a lehető legjobban targetálja a hirdetésedet.

3. Tipp: Válaszd ki az adekvát hirdetési célokat, hogy kampányod a lehető legjobb eredményt produkálja.

4. Tipp: Használd azokat az eszközöket, amelyekkel mérheted, mely üzenetek, szolgáltatások és termékek rezonálnak a közönségeddel.

Teszteljétek a tippeket!

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média