Kövessen minket a Facebookon!

A Meta lendületbe hozza a nyílt felhasználású MI-t

A Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp felhasználói mostantól elérik a Meta AI-asszisztensét közvetlenül az alkalmazások keresősávjaiból.


ChatGPT a Meta alkalmazásaiban


Nem először akar a Meta chatGPT-t adni a felhasználói kezébe, először 2017-ban tette, ám akkor még a lehetőség senkit sem érdekelt. Mivel alig éltek vele a felhasználók, 2018-ban le is állították.
A Meta bízik benne, hogy a Llama 3 szuper teljesítményű motorral, mely az új cahtbotot hajtja, sokkal vonzóbb lesz az emberek számára. A Meta szerint ez a legintelligensebb mesterségesintelligencia-asszisztens, ami ingyenesen elérhető.


Kérdezz, ő válaszol


A Meta appjaiban (a Threadset kivéve) párbeszédes formában faggathatjuk a mesterséges intelligenciát. Így könnyebben és gyorsabban juthatunk információhoz, bővíthetjük tudásunkat, léphetünk kapcsolatba azokkal a dolgokkal, amelyek fontosak számunkra, és szabadabban alkothatunk.
Az új chatbot segítségével egyszerűbben kereshetünk a neten, és így tágabb kontextusba helyezhetjük aktuális Messenger-beszélgetéseinket vagy social media posztjainkat.

Ha még többet olvasnál az új funkcióról, kattints!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média