Kövessen minket a Facebookon!

A Google Üzleti Profilodban mostantól automatikus válaszokat állíthatsz be

A kisvállalkozásoknak kevesebb vásárlói kérdésre kell válaszolniuk mostantól a Google Search és a Google Maps felületein.


Új funkció


A Google új funkcióval segíti a vállalkozásokat: lehetőségük nyílik automatizált válaszokat beállítani a Google Maps és Google Search felületeken. A frissítés a Google Üzleti Profil részeként, az üzenetek menüpont, azon belül a GYIK alatt elérhető. Javasolj kérdéseket, és válaszold meg őket – könnyítsd vásárlóid életét és a saját életedet is az előre beállított üzenetekkel.

A Google Search esetében keress a „my business” kifejezésre vagy a branded nevére. Aztán a „customers”, majd a „messages” menüpontra kattints. Ezután a három egymás alatti pontra, majd a „message settings” és a „manage frequently asked questions” jön.

A kérdések maximum 40 karakter hosszúak lehetnek, a válaszok pedig legfeljebb 500 karakterben fejthetők ki, és linkeket is tartalmazhat.

Sok kisvállalkozás nem rendelkezik elegendő erőforrással ahhoz, hogy minden kérdésre egyesével válaszoljon – az új funkció nagyban hozzájárul majd a költséghatékony működéshez és az ügyfélelégedettség növekedéséhez.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: searchengineland.com


Szubjektív Média