Kövessen minket a Facebookon!

Az összes videónál elérhetővé válik a remix lehetőség Instagram-on!

Az Instagram már tavaly márciusban elérhetővé tette a remix lehetőséget a Reels videóknál. Az alkalmazás az elmúlt napokban tovább terjesztette a remix funkciót az összes többi videó formátumhoz is.

Ez nem meglepő, hiszen a videós tartalmakkal jelentősen meg tudják növelni a platformon belüli aktivitást, ami ráfér a népszerűségéből folyamatosan veszítő Instagramra.


Minden videóra lehet már remixet csinálni


Csupán annyit kell tennünk, hogy megnyitjuk a poszt beállításait, és rányomunk a „Remix this video” gombra, és máris nekiláthatunk a válaszvideó elkészítéséhez.


Már volt hasonló frissítés Instagramon


Eddig is elérhető volt a remix lehetőség, csak annyi volt a különbség, hogy csak Reels videókra lehetett reagálni.

Az Instagram akkori nyilatkozata szerint: „A remix segítségével könnyen reagálhatsz azokra a tartalmakra, amik felkeltik az érdeklődésed. Olyan kreatív videókat alkothatsz, amik újra értelmezik az alap videó koncepcióját. Emellett együttműködhetsz másokkal, és új embereknek mutathatod meg magad. Izgatottak vagyunk, hogy a felhasználóink hogyan fogják kihasználni a Remix on Reels szolgáltatást. Reméljük, hogy ez az új funkció új módokat kínál az embereknek az együttműködésre, kreativitásuk bemutatására és az ihlet merítésre.”

Eddig sem volt titok, hogy az Instagram szeret inspirációt meríteni a TikTok működéséből, de ezt már nem is akarja leplezni. A kérdés az, hogy egy olyan alkalmazás a csúcsra tud-e törni, ami folyamatosan más alkalmazások újításaiból táplálkozik? A válasz nagyon sokak szerint nem, de ezt majd évek múlva fogjuk biztosan látni.

Kellene segítség az online marketing tevékenységedhez? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média