Kövessen minket a Facebookon!

Instagram több fiókról? Hamarosan ez is megvalósul

Az Instagram felületén korábban nemigen volt lehetőség arra, hogy ugyanazt a tartalmat több felületen is megosszák a felhasználók. Decemberben azonban egy tesztüzemben már kibukott, hogy talán lesz rá mód a közeljövőben.

A funkció ráadásul igen okosan és egyszerűen teszi majd ezt lehetővé, így azok, akik valamilyen oknál fogva több fiókkal is rendelkeznek, könnyedén szórhatják a tartalmaikat azok között. Ez nagy előnyt jelenthet azok számára, akiknek a vállalkozásukhoz több profilra is szükségük van.


Hogy fog kinézni a gyakorlatban a megosztás?


A több fiókon való megosztás szerencsére egyszerűbb lesz, mint az egyszeregy. Amikor képet vagy videót töltesz fel, egy új szegmens jelenik majd meg a lehetőségeknél, melyeknél a különböző fiókjaidat hozzáadhatod a megosztáshoz, így az mindegyik kiválasztott felületen megjelenik majd.

Ez egy igen kényelmes és könnyedén használható funkció, ami rengeteg időt spórolhat majd számodra azzal, hogy egyidejűleg több helyre is felkerülnek a posztjaid. Természetesen ezeket nem kötelező minden alkalommal szétosztani a profilok között, a csúszkát visszapöccintve az automatikus megosztás kikapcsolható.


Hogyan lehet ezt a funkciót jól kihasználni?


A lehetőség azok számára lehet majd jól kihasználható, akiknek a vállalkozása több ágra is szakad. Ebben az esetben a közös, releváns tartalmak egyetlen mozdulattal megoszthatóak mindenhol, ahol szükséges.

Érdemes azonban figyelni arra, hogy ne vidd túlzásba a duplikált tartalmakat, hiszen a követők számára zavaró lehet, ha nagy mennyiségben találkoznak ugyanazzal a tartalommal. Célszerű jól átgondolni, hogy melyik felületeden mit érdemes kiposztolni és bizonyos tartalmakat csak exkluzívan használj inkább.

Az új gombok egyelőre csak iOS-en érhetőek el, de ebből már lehet következtetni arra, hogy hamarosan Androidra is megérkeznek majd.

Szeretnéd hatékonyan beépíteni a közösségi médiát a marketingedbe, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Hívj minket bátran, és szakértő kezek között tudhatod az oldalaidat, melyekkel vállalkozásod még eredményesebbé válhat!


Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média