Kövessen minket a Facebookon!

Végre elérhető az Instagram Storyes piszkozat funkciója

Az Instagram fejlesztői nemrégiben olyan bejelentést tettek közzé, ami bizonyára sok felhasználó arcára csal mosolyt. Márciustól minden felhasználó számára elérhető lesz az Instagram Storyes piszkozat opciója. Ezentúl lehetőség nyílik a Story-kat az alkalmazáson belül menteni.


Több idő, minőségi munka


Az Instagram Storyes minden nagy követőtáborral rendelkező felhasználó egyik legjobb fegyvere. Ezen opció segítségével maximalizálni tudjuk az alkalmazás iránti elkötelezettséget.  Márciustól minden felhasználó több időt kap a minőségi munkára, hiszen az el nem készült Story posztokat az alkalmazás 7 napig tárolja.

Az opció automatikusan aktiválódik, ha szerkesztés közben kilépünk a Storyes-ból. Ha a felhasználó úgy dönt, hogy elmenti a piszkozatot, akkor az alkalmazás figyelmeztet arra, hogy egy hét múlva törlődni fog a mentett elem.  Tény, hogy a befejezetlen poszt nem vár örökké, de mindenképpen jó lehetőséget biztosít arra, hogy átfogóbb és kidogozottabb kompozíciók születhessenek.


Miért jó az új funkció?


Ez a funkció különösen hasznos lehet azoknak a felhasználóknak, akik optimális időben szeretnének posztolni vagy az időhiány miatt nem tudtak egy bizonyos műveletet befejezni. Eddig is minden felhasználó menthette, vagy letölthette őket a telefonjára, emellett néhány harmadik féltől származó alkalmazás is teret biztosított erre. Viszont ezek az eszközök nem az Instagram saját natívjai, tehát nem is olyan kényelmes a használatuk, mint az alkalmazáson belüli funkció.

Mostantól mindent egy kalap alatt kezelhetünk az Instagram-on belül, a vázlatokat az alkalmazáson belül tárolhatjuk és tekinthetjük meg, miközben a platform teljes funkciókészlete is rendelkezésünkre áll a vázlatkészítési folyamatban. Ez a funkció nem kifejezetten világrengető újítás, viszont a komoly Instagram felhasználók számára nagy könnyebbséget és további lehetőségeket rejt.

Ha kérdéseid lennének a cikk alapján vagy segítséget keresel oldalaid működtetéséhez, lépj kapcsolatba velünk!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média