Kövessen minket a Facebookon!

Az Instagram új kampánya a sokszínűséget hirdeti

Az Instagram új, promóciós kampánya a felhasználók sokszínűségét ünnepli. A fejlesztők célja, hogy felhívják a figyelmet a változás és az egyéniség kifejezésének fontosságára. A kampány kifejezetten pozitív és inspiráló, emellett valóban fontos üzenetet hordoz magában.


Az Instagram így magyarázta:


„Eltelt egy év és minden megkérdőjeleződött, amit eddig normálisnak és lehetségesnek tartottunk. Az Instagram új kampánya elítéli a „visszatérést a normális kerékvágásba”, mert a normális sosem volt elég jó. Ez az időszak a haladásról, az optimizmusról és az újjászületésről szól. Arra inspiráljuk a felhasználókat, hogy legyenek önmaguk.”

A Bella Newman fotográfus által készített kampányban az Instagram felhasználók gyűjteménye szerepel portrékban, saját történeteik ihletésével. Ezek a portrék „kulturálisan és kontextus szempontjából releváns helyeken” jelennek meg. Az Instagram ezzel éri el, hogy a felhasználók a képeket látva több vitát indítsanak el, így az alkotók szélesebb körét vonzzák be az alkalmazásba.


A befogadás fontossága


Az elmúlt évben az Instagram egyik kulcsfontosságú témája a befogadás maximalizálása volt. A platform számos új lehetőséggel is bővült, melyek megkönnyítik az önkifejezést és javítják az alkalmazáson belüli élményt. Májusban pedig a fejlesztők hozzáadtak egy „Pronouns” opciót is a felhasználói profilokhoz, melynek segítségével a felhasználók kiválaszthatnak egy egyedi névmást. Ezáltal az interakciók során az emberek könnyebben utalhatnak rájuk.

A „Limits” és a „DM” szűrő eszközök pedig több lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak a nem kívánt interakciók elkerülésére, ami elősegíti a közösségépítést és az alkalmazáson belüli kifejezést.

Az új kampány ugyanezt hangsúlyozza, kiemelve azt a rengeteg módot, amellyel az alkotók a legkülönbözőbb emberekkel együtt építhetnek közösséget.

Ha nyitva maradt a cikk alapján, de kíváncsi lennél a válaszra, lépj kapcsolatba velünk!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média