Kövessen minket a Facebookon!

Új kameramód érkezik Instagramra

Az Instagram meglehetősen meglepő újdonsággal rukkolt elő nemrégiben. A közösségi média applikáció kamerája új felhasználási móddal gyarapodik. És hogy mi a meglepetés? Nos, ezt a módot nem egészen képek készítésére találták ki.

Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy a frissítés ne lenne hatékony, inkább csak szokatlan. A funkció sokkal inkább az információk megosztására szolgál majd a felhasználók között, de ismerkedjünk meg vele közelebbről!


Miről szól a Create mód?


A Create mód sokkal kreatívabb eszköz, mint azt elsőre gondolnánk. A különleges lehetőség abban rejlik, hogy matricákat, feliratokat és tag-eket anélkül tehetünk majd fel, hogy bármiféle képet készítenénk.

A funkció létrehoz egy egyszerű, üres vásznat, amin szabadon elhelyezheted mindazokat az érdekességeket, amelyeket szeretnél megosztani a követőiddel. Sőt, akár effektezheted is az alkotásodat, ami így még látványosabbá válik, felkeltve ezzel a közönség figyelmét.


Hozzad ki a maximumot a Create módból!


Elsőre talán úgy tűnhet, hogy a különleges mód csak egy üres „papír” összematricázására alkalmas, de ennél okosabban is kihasználhatod. A segítségével készíthetsz például látványos bejelentéseket, ami ebben a kreatív formában kevésbé tűnik majd el az információk forgatagában.

A szöveges tartalmak jelenléte természetesen nem nagy újdonság az Instagramon. A Stories szekcióban már van lehetőséged arra, hogy egyszerű írásos bejelentkezéseket tegyél közzé. Mostantól viszont ezeknek nem kell majd eltűnnie 24 óra elteltével sem az új funkcióval.

A frissítés érkezésének pontos dátumát nem ismerjük. A legfrissebb információk szerint az elkövetkezendő hetekben várható a megjelenése.

Szükséged lenne egy kis segítségre a közösségi médiában? Szeretnéd hatékonyabbá tenni a marketingedet? Keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Profi és felkészült csapatunk közreműködésével a vállalkozásod szárnyalhat.


Forrás: digitaltrends.com


Szubjektív Média