Kövessen minket a Facebookon!

A kezdők is bátran hirdethetnek a Facebook-on

Annak ellenére, hogy a Facebook egyre egyszerűbb és személyre szabottabb lehetőségeket kínál a hirdetések létrehozására, sok oldaltulajdonos továbbra sem mer belefogni abba, hogy elindítsa saját kampányát.

Az Automatizált Hirdetések célja, hogy a platform azokat a felhasználókat is a hirdetések felé terelje, akiknek eddig nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy kipróbálja őket. A funkció egyszerűsített módon, előismeretek nélkül teszi lehetővé az egyéni reklámkampányok létrehozását.


Elég néhány kattintás, és már kész is


Az automatizált hirdetések különféle üzleti célok megvalósításában lehetnek segítségünkre. Oldalunkat, webhelyünket vagy kiemelt posztunkat is népszerűsíthetjük segítségükkel.

Ehhez nincs más dolgunk, mint válaszolni néhány kérésre, ami alapján a Facebook olyan hirdetési kampányt állít össze számunkra, amihez célközönséget, angol nyelvű szöveget, valamint képeket is javasol. Ezekből pár kattintással már el is indíthatjuk életünk első, saját kampányát.


Többféle hirdetési formából választhatunk


Az Automatizált Hirdetések segítségével hat különböző hirdetésváltozat közül választhatunk, és kampányunkat a célközönség ismeretében javasolt költségkeret kiválasztásával is elindíthatjuk.

A start után a rendszer naprakész értesítésekkel lát el minket azzal kapcsolatban, hirdetéseink hogyan teljesítenek és milyen megoldásokkal javíthatjuk tovább az eléréseket.

A funkció leginkább azokat a kezdő oldaltulajdonosokat célozza meg, akik korábban nem próbálkoztak saját kampány létrehozásával, de szeretnék kipróbálni a Facebook hirdetések működését.

Bizonyos szempontból nézve úgy is fogalmazhatnánk, hogy a bejegyzések kiemelésére szolgáló már jól ismert Boost Post gomb továbbfejlesztett verziójáról beszélünk. Az Automatizált Hirdetések működéséről bővebben a Facebook Business oldalán olvashatunk.

  Ha nehéznek tűnik az oldalaid áttekintése, keress minket és segítünk ebben!


Szubjektív Média