Kövessen minket a Facebookon!

Hatékonyabb influencer marketing az Instagramon

Az influencer marketing él és virul az Instagram felületén. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a fejlesztők egy egészen új formába öntenék a szponzorált tartalmakat a platformon. A frissítés célja, hogy a különböző cégek még könnyebben hirdethessenek a hírességek segítségével.

Ezzel a lehetőséggel ugyanis sokkal hatékonyabbá válhatna a tartalmak megosztása a gyártók számára is. Az eddigi fapados módszerrel ezeket a gyártókat csak megjelölni tudták a különböző tartalmakban az influencerek. De lássuk, hogyan fog működni mindez a gyakorlatban.


Oszd meg és szerezz követőket


A jelenleg tesztelés alatt álló funkció lehetőséget teremt majd arra, hogy ha egy felhasználó a te termékedről posztol, azt te is megoszthatod a saját követőid számára. Sőt, akár hirdetést is készíthetsz rá, így még nagyobb tömegeket érhetsz el.

Ez a megoldás nem csak megkönnyíti majd a munkádat, de sokkal hatékonyabbá is teheti. Az influencer hirdetések ugyanis eddig is megoldhatóak voltak, de sokkal komplikáltabb volt őket létrehozni.


Mitől lesz hatékony ez a funkció?


A hírességekkel való együttműködés lényege, hogy sokkal több emberhez érhetnek el ezek a tartalmak, mintha csak te magad hirdetnéd őket. Ugyanakkor az általuk posztolt tartalmakat is csak az ő követőik érhetik el.

Ezzel a megoldással viszont ez a két tábor összeérhet és sokkal nagyobb tömegeket érinthetnek meg ezek a kontentek. Mindez ráadásul a gyártók és az influencerek kapcsolatát is egészen új megvilágításba helyezheti.

Szeretnéd igazán profin képviselni magadat a közösségi médiában, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Keress fel minket és segítünk, hogy a vállalkozásod szárnyalhasson! Profi csapatunk rutinosan mozog a különböző platformokon, tehát minden adott a sikerhez.


Forrás: adage.com


Szubjektív Média