Kövessen minket a Facebookon!

Folyamatosan akadályokba ütközöl a hirdetéskezelés terén? Összeállítottunk egy listát olyan szoftverekből, amik megkönnyíthetik a dolgod (a Red Website Design infografikája alapján).


8 ingyenes Google Ads eszköz


Az Optimize Lab ingyenes reszponzív keresési hirdetéskészítője: 2022. június 30-tól az adaptív keresési hirdetés lesz az egyetlen keresési hirdetéstípus, amelyet a Google és a Microsoft felületén is létrehozhatsz vagy szerkeszthetsz. Ehhez kapóra jönnek az Optimize Lab ingyenes RSA-sablonjai, amikkel sokkal gyorsabban el tudod készíteni őket.

A WordStream ingyenes Google Ads értékelője: természetesen a Google Ads megmutatja a kampány eredményeit, de a mutatók önmagukban nem adnak teljes képet a hirdetés teljesítményéről. Ezzel szemben a WordStream ingyenes Google Ads értékelője egy sokkal kézzelfoghatóbb jelentést ad.

A Whatagraph ingyenes Google Ads jelentése: a Whatagraph ingyenes Google Ads jelentése olyan kulcsfontosságú mutatókat jelenít meg, mint például a kattintások, a megjelenítések és a konverziók. Ez jelentősen megkönnyítheti a kampány teljesítményének a felmérését.

A Google Data Studio ingyenes Google Ads irányítópult sablonjai: A Data Studio egy másik ingyenes eszköz, amely segít a részletesebb PPC-jelentések elkészítésében. Az ingyenes marketingsablon könyvtárban rengeteg hasznos formulát találhatsz hozzá.

Az Ink ingyenes Google Ads leírásgenerátora: ez a program Al segítségével írja meg a Google Ads hirdetések leírását. Ezért a munka egy részét helyetted végzi el.

A WordStream ingyenes kulcsszóeszköze: a program úgy működik, hogy beírsz egy kifejezést vagy egy URL-t (kiválaszthatod a helyet és az iparágat is), ami után több, mint 100 kulcsszót dob ki a szoftver.

A StoryLab ingyenes Google Ads címsorgenerátora: ezzel a szoftverrel címsor variációkat lehet gyártani a hirdetésekhez. Add meg a terméked, szolgáltatásod vagy ajánlatod nevét, a hirdetés rövid leírását, majd kattints az „Inspire me” gombra, és szemezgess a variációk közül.

A Supermetrics ingyenes Google Ads költségkeretsablonja: egy Google Ads kampány költségeit nehezen lehet belőni. Ám a Supermetrics ingyenes Google Ads költségsablonjával gyerekjáték, hiszen több szempontot figyelembe véve határozza meg az előrelátható hirdetésidíjat.

Kellene segítség az online marketing tevékenységedhez? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média