Kövessen minket a Facebookon!

A Facebook új fizetési lehetőséget kínál

Az e-kereskedelem egyre nagyobb hangsúlyt kap napjainkban, aminek kulcsfontosságú eleme a fizetés. A cél, hogy a felhasználók minél gyorsabban, könnyebben és biztonságosabban fizethessenek a felületeken. Az alkalmazáson belüli élmény minimális megzavarásának csökkentése érdekében a Facebook új lehetőséggel állt elő.


A fizetési rendszerek bővítése folyamatban van


Ezen a téren az Apple is a fizetési rendszereinek bővítésén dolgozik. A hírek szerint új fizetési elemet épít be az Apple Pay számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy most már a Facebook is törekszik a fizetési elérések bővítésére azáltal, hogy elérhetővé teszi a Facebook Pay-t a harmadik fél webhelyein.

A Facebook kijelentette: „Augusztustól az Egyesült Államokban a résztvevő platformokat használó vállalkozások képesek lesznek engedélyezni a Facebook Pay-t fizetési lehetőségként közvetlenül a weboldalukon, így ügyfeleik gyorsabban fizethetnek anélkül, hogy újra meg kellene adniuk fizetési adataikat. Elkezdjük a bevezetést a Shopify kereskedőknél és várhatóan az idő múlásával további platformokkal és fizetési szolgáltatókkal bővítjük a rendelkezésre állást.”


Nagy lendületet kap az e-kereskedelem


Az új fizetési szolgáltatás nagy lendületet adhat a felhasználóknak azáltal, hogy bizalmat ébreszt a Facebook Pay iránt, mivel az más, jóhírű webhelyeken jelenik meg. Ha a felhasználók megszokják az új fizetési lehetőséget, akkor könnyebben vásárolnak majd a Facebook-on és Instagram-on is, ami végül minden bejegyzést vásárolhatóvá fog alakítani a Facebook-on.

A Facebook külön megjegyezte, hogy az alkalmazáson keresztüli bármilyen részlet adatai titkosítva vannak és hogy az emberek által megadott kártya– és bankszámla adatokat nem használják fel öncélúan.

Persze így is bőven van adat az emberek vásárlásairól, melyek összekapcsolhatók a Facebook tevékenységükkel, ami újabb löketet adhat a hirdetéscélzási lehetőségeknek. Mindent összevetve az új lehetőség egy remek kiegészítő a Facebook számára és komoly hatása lehet az e-kereskedelemre. Ha érdekelnek a részletek, itt tovább olvashatsz.

Vannak ötleteid az oldalaid fejlesztéséhez, csak éppen időd nincs erre? Keress minket, hogy segíthessünk!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média