Kövessen minket a Facebookon!

Portal – okoskijelző a Facebook jóvoltából

Okostelefon, okostévé, okosvécé – a smart kütyük meghódították a világot! Ezt a hullámot, nem meglepő módon, minden szolgáltató szeretné meglovagolni. Nem kivétel ebből a Facebook sem, akik előrukkoltak a Portallal, amely megreformálja a videochat élményét.

A készülék két verzióban kerül majd a piacra: Portal és Portal+. A kijelzőt elsősorban a Facebook Messengeres videochat szolgáltatáshoz tervezték, ám képesek futtatni az Amazon virtuális asszisztensét, az Alexát is. A további extra funkciók a beszélgetések élményét és a kényelmet hivatottak szolgálni.


Smart chat a modern kor embere számára


A közösségi élmények új dimenzióját célozza a Portal, ami a legmodernebb technológiával hozza közelebb a felhasználókat. A standard modell 10,1, míg a Portal+ 15,6 colos kijelzővel érkezik. A legfontosabb kényelmi funkciókkal és erősségekkel azonban mindkettő rendelkezik.
A beépített virtuális asszisztens mellett a mesterséges intelligencia a kamerából sem maradhatott ki. A beépített Smart Camera követi a mozgást, ezzel lehetővé teszi, hogy a beszélgetés folyamán a már megkezdett tevékenységeket ne kelljen félbeszakítani.
Lehetőség van hangvezérlésű hívásokra és beállításokra is. Egy egyszerű „Hello Portal!” köszöntéssel már be is kapcsolhatod a kijelzőt és használatba veheted. A Voice History emellett törölhető, a Facebook pedig nem rögzíti a hívások tartalmát.


Új lehetőségek az üzleti életben


A magas minőségű videohívás lehetősége még rengeteg felhasználási módot rejt. A Smart Camera, a zajszűrés és a nagy felbontás akár prezentációk megtartását is lehetővé teszi, így gördülékenyebbé teheti a munkát távolból is. A biztonsági paraméterek lehetővé teszik az üzleti ügyek bonyolítását, így nem csak magánszemélyek számára lehet hasznos találmány.

A Portal forgalmazása az Amerikai Egyesült Államokban kezdődik majd, már az előrendelések is elindultak rá. Az alapmodell 199, míg a Portal+ 349 dolláros áron kerül majd bevezetésre. A készülékek Európába való érkezéséről még nincs hír.

Ha szeretnéd erősíteni jelenlétedet a közösségi médiában, keress minket bátran! Naprakészek vagyunk a legújabb trendekben és minőségi szolgáltatással várunk!


Szubjektív Média