Kövessen minket a Facebookon!

Ég a munka a Facebook-fejlesztők keze alatt

A kék óriás háza táján egy percre sem áll le a munka, folyamatosan dolgoznak az újabb és újabb funkciókon. Ezen a héten két újdonság is felbukkant a hírek között és mindkettő igazán ígéretesnek tűnik.

Nem titok, hogy a Facebookos fejlesztők igyekeznek minél teljesebb élményt biztosítani a felhasználóik számára. Most, hogy már az Instagram is hozzájuk tartozik, még nagyobb gőzzel dolgoznak ezen, hiszen sokkal nagyobb közönséget kell kiszolgálniuk.


Creator Studio Dashboard


Habár ez a fejlesztés elsősorban nem a Facebookos felhasználóknak készül, hanem Instagramra, mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást. Már csak azért is, mert a Dashboard a Facebook Creator Studioval összeköttetésben fog működni.

A funkció feladata az analitika, melynek segítségével még hatékonyabbá válhat majd a közösségi média marketing. Nemcsak a követőtáborod legfontosabb adatait olvashatod majd le róla, de az elköteleződési rátákat és a különböző aktivitásokat is.


Új reakciógombok a láthatáron


Egy szemfüles facebookozó vette észre nemrégiben, hogy már javában folyik a tesztüzem a reakciógombok megújult animációira. Az persze nem újdonság, hogy az emotikonok mozognak, viszont most úgy tűnik, új mozgásokat kapnak majd.

Panaszra tehát nincs ok, a Facebook csapata folyamatosan gondoskodik arról, hogy a social media jelenléted a lehető leghatékonyabb legyen. Hogy a frissítések mikor készülnek el, az még nem derült ki egyértelműen, az viszont biztos, hogy rengeteg új lehetőséget tartogatnak majd.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről a közösségi média háza táján, kövesd a Szubjektív média blogját! Légy mindig naprakész, ha pedig elakadnál valamiben, akkor fordulj hozzánk bizalommal! Profi és lelkes csapatunk gondoskodik a sikereidről.


Szubjektív Média


Forrás: socialmediatoday.com