Kövessen minket a Facebookon!

Új lehetőségek a Facebook álláshirdetésekben

A Facebook történetének folyamatos felfelé ívelése többek között a sokoldalúságában rejlik. Amikor megjelent az álláshirdetések lehetősége, az sok munkáltató és munkavállaló helyzetét könnyítette meg. Most még nagyobbat lép előre a platform és megreformálja az álláshirdetéseket is!

Sosem volt kérdéses, hogy Mark Zuckerberg és csapata a lehető legnagyobb babérokra tör. Ez abból is látszik, hogy a Facebook már hosszú ideje ad otthont álláshirdetéseknek, kereskedelemnek, eseményeknek és közösségi tevékenységeknek. Ahhoz azonban, hogy továbbra is az élen járhassanak, a legjobb funkciókra van szükség – ezért is bővül a Facebook Jobs.


Hirdess csoportokban!


A Facebook legújabb frissítése két igen hasznos funkció összekapcsolását teszi lehetővé. A Facebook Jobs megjelenése előtt az álláshirdetéseket csoportokban tehették közzé a munkaerőt keresők. Az új menüpont azonban nem kiszorította ezt a fajta hirdetési formát, hanem egymás mellett működtek tovább.
A fejlesztők, megneszelve a csoportok töretlen népszerűségét, beépítették a rendszerbe a csoportban való megosztást is. Ez az opció mind a munkavállalók, mind a munkáltatók számára jelentősen megnöveli a találat esélyét.


Manage Jobs


Az új rendszerben a munkáltatóknak lehetősége lesz arra is, hogy szűrők segítségével tekintsék át a jelentkezők listáját. Ezzel nem csak a kiválasztottak körét szűkítheted le, de akár azokat is megjelölheted, akik a legnagyobb esélyekkel indulnak az állásért.


Jobs Manager


A gördülékenyebb keresés érdekében ráadásul mostantól lehetőség lesz munkamegosztásra is. Eddig azokra hárult a hirdetések feladásának terhe, akik a platformot kezelik, ám a Job Managerek kiválasztásával ez visszakerülhet a HR-esek kezébe.

A feladatkört az oldal kezelői számára lehet elérhetővé tenni. Ezzel a funkcióval minden alkalmazott azt a felületet kezelheti, ami a szakterületéhez tartozik. Nagyobb cégek esetében ezzel a funkcióval könnyebbé válhat mind a social media felület menedzselése, mind az új alkalmazottak kiválasztása.

Segíthetünk? Keress fel minket és a közösségi média oldalaid a legjobb kezekben lesznek!


Szubjektív Média