Kövessen minket a Facebookon!

Facebook Ajánlásra fel!

A felhasználók immár 25 karakterben zenghetnek dicshimnuszt a termékedről, szolgáltatásodról a Facebookon. Az ajánlás mellé képeket és címkéket is rendelhetnek. Az pedig nem kérdés, hogy profitálhatsz belőle!
 

Miért jó neked a Facebook Ajánlás vállalkozóként?


Egyrészt ingyen szerzett reklám, hiszen terjed a jó híred, és így könnyebben rád találnak a felhasználók. Másrészt egy tükör is a munkádról, hiszen nem csak a jót, a rossz véleményt is meg lehet így fogalmazni. A hashtag-ek megkönnyítik a felhasználók számára, hogy bekategorizálják a vállalkozásodat, és a segítségükkel könnyebben rád is talál majd a célcsoportod.

Hogy működik?


A közösségi oldal felhasználói ajánlásokat kérhetnek a hírfolyamukban egy-egy városra, földrajzi egységre vonatkoztatva, és egy kis térképen láthatják az ajánlott helyeket. Az ajánlások persze megjelennek a saját oldaladon is, de a hatékonyságuk abban rejlik, hogy gyakorlatilag bárhol felbukkanhatnak a Facebookon. Akkor is, ha valaki célirányosan keres mondjuk egy kávézót, de akkor is, ha az egyik ismerőse ír hozzá ajánlást. Ez utóbbi pedig külön előny, hiszen az emberek azoknak a véleményében bíznak meg a legjobban, akiket jól ismernek.

Le a trollokkal


Természetesen a trolloknak büntetés jár: mind a felhasználók, mind általad jelenthetők azok az ajánlások, amelyek nem fedik a valóságot. Kezdetben biztos lesznek próbálkozások a konkurens vállalkozások részéről is azért, hogy hamis képet fessenek rólad, de a jelentéseknek hála megjósolható, hogy nem lesznek kitartók. Az ajánlások tehát várhatóan hitelesek lesznek.

Dicsőségfal


Az ajánlások kiemelt helyet kapnak majd az oldalakon, amolyan dicsőségfalként funkcionálnak majd. Lesznek olyanok, akik egy egyszerű igennel, vagy nemmel felelnek majd arra a kérdésre, hogy ajánlanak-e másoknak, de bizony olyan is akad majd, aki bővebb magyarázatot ad. Azt pedig vállalkozóként biztosan tudod, hogy minden pozitív ajánlás aranyat ér.

Turistacsalogató


Abban is biztos lehetsz, hogy a turisták, legyenek azok külföldiek, vagy hazánk fiai, mielőtt ellátogatnak egy városba, felkeresik majd a Facebook Ajánlások részét amolyan előzetes feltérképezésként. Ezért sem mindegy, hogy a te üzleted, vendéglátó egységed, irodád mellett milyen vélemények szerepelnek majd. Ha kitűnő minőségű munkát végzel, és szuper terméket dobsz piacra, akkor a Facebook Ajánlások meg fogják alapozni a jó hírnevedet.
Nincs rá kapacitásod, hogy nap mint nap kövesd a Facebook legújabb funkcióit, és naprakészen üzemeltesd az oldaladat? Bízd csak ránk, értjük a dolgunkat! Igen, szeretném szakértőkre bízni a Facebook oldalam kezelését.
Kövesd a Szubjektív Média blogját, és lájkold be a Facebook oldalunkat, hogy mindig hallhasd a legfrissebb és legropogósabb közösségi média híreket!

Szubjektív Média