Kövessen minket a Facebookon!

Új funkciókkal erősít a Facebook videószerkesztő alkalmazása

Új megoldásokkal rukkolt elő a Facebook, mellyel a videóhirdetésekkel dolgozó felhasználók munkáját szeretnék megkönnyíteni. A Video Creation Kit nevű kiegészítő friss funkcióinak köszönhetően a vizuális tartalmak optimalizálása és a videós utómunka is bárki által könnyedén megoldható gyerekjátékká válik majd.

A Video Creation Kit nevű Facebook kiegészítő új megoldásokkal és szerkesztési lehetőségek bevetésével teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy könnyedén készíthessenek látványos, vizuális hirdetéseket. Mindezt a videós utómunkák terén szerzett előismeretek nélkül is gyorsan.


Működőképesebb és látványosabb megoldások


A friss sablonok, új betűtípusok, és új effektek mellett a legnagyobb újítást a projektek munka közben történő mentési lehetőségének bevezetése jelenti. Egy optimalizációs funkció is megjelent, ami a feltöltött videókból képes egyetlen kattintással egyszerre több, különböző képarányú tartalmat készíteni.

Ez a jövőben lényegesen megkönnyíti a mozgóképes tartalmakon belüli hirdetések elhelyezését. Nem jelent majd problémát a szponzorált bejegyzések különböző eszközökön történő megjelenítése sem.


Miért fontosak a változások?


A tavaly augusztus óta elérhető Video Creation Kit célja, hogy testreszabhatóbbá, látványosabbá tegye a Facebook hirdetéseket, egyaránt vonzóbbá varázsolva őket így a hirdetők és a felhasználók számára is.

Az új opciók bevezetése rengeteg olyan lehetőségre nyitja meg a kaput, melyekre korábban a platform alkalmatlannak bizonyult. Ezzel nem csak időt, de pénzt is spórolhat a videóhirdetésekkel dolgozó felhasználók számára.

A hirdetők egyszerre hozhatnak létre látványosabb és személyre szabottabb reklámokat. Többé nincs szükség arra, hogy egy adott tartalmat több, különböző formátumban forgassanak le, vagy vagyonokat költsenek a videószerkesztési feladatokra.

Elfoglalt vagy, de szeretnéd, ha a céged nem veszne el a közösségi média világában ? Bízd ránk oldalaid kezelését, hogy növekedjen a hatékonyságod és a vállalkozásod még sikeresebbé válhasson!


Szubjektív Média


Forrás: marketingland.com